„Gândurile noastre au influență asupra întregului Univers!”

De vorba cu Radu Mihai Fătulescu, Terapeut Theta Healing și Holistic.

Ana Magdin: Domnule Radu Mihai Fătulescu, pagina de pe blogul dvs începe aşa: “Vrei să fii fericit, fii!”. Desigur, îndemnul marelui Lev Tolstoi! Ce doriţi să spuneţi prin acest îndemn?

Radu Mihai Fătulescu:  Prin acest îndemn doresc să le transmit cititorilor blog-ului că noi suntem de fapt creatorii vieții noastre, atât în sens pozitiv, cât și în sens negativ, numai că de multe ori, noi nu suntem conștienți de acest lucru. Conform Legii Atracției/Rezonaței Universale sau Oculte, cum mai este aceasta denumită, prezentată într-o manieră senzațională în celebrul film “Secretul”, noi emitem gânduri, sentimente sau acțiuni de o anumită vibrație energetică, și primim înapoi gânduri, sentimente, acțiuni sau lucruri de aceeași vibrație. Tot astfel atragem sau respingem, în sau din viețile noastre, oameni de vibrații asemănătoare sau diferite. Când o persoană își schimbă vibrația energetică, atunci relațiile cu alți oameni și componența anturajului său se vor schimba. Gândurile noastre au influență asupra întregului Univers, pentru că totul este interconectat. Secretul care nu ne este destăinuit în acest film, este acela că peste 90% din aceste gânduri, sentimente, sau emoții sunt de natură subconștientă, sau incoștientă, fiind astfel în afara puterii noastre de percepție și control. Degeaba trimitem noi conștient o intenție pozitivă, dacă ea este sabotată din umbră. Deci adevăratul Secret, Secretul complet, este modul în care putem avea acces la subconștient și inconștient, a le cunoaște conținutul, cauzele acestuia, pentru a le putea apoi curăța și reprograma.

Acest Motto, este de asemenea un îndemn adresat cititorilor de a se reconecta sau de a se conecta mai strâns cu Liberul lor Arbitru, cu Sinele Superior, care reprezintă legătura noastră cu Divinitatea.

Ana Magdin: Trăim în era în care oamenii cred foarte mult în energii negative, pozitive, ajutor de la îngeri şi Forţa Divină! Dumneavoastră cum ajutaţi oamenii, am observat că aveţi o listă foarte lungă cu probleme de sănatate cu care se confruntă oamenii. Cu ce alegeţi să-i vindecaţi şi cum?

Radu Mihai Fătulescu: Tot ceea ce ne înconjoară este energie, noi înşine suntem energie. Conform noilor descoperiri ale Fizicii Cuantice nu există materie ci doar energie, de diferite vibrații. Ceea ce noi percem drept materie este de fapt o energie mai densă sau de vibrație mai joasă. Nu există de fapt energii negative, ele fiind de fapt energii de vibrație joasă, rapidă sau grea. De asemenea, ceea ce o pesoană percepe persoană ca fiind energie negativă, altă persoană o poate percepe ca fiind pozitivă, și așa să și fie pentru respectiva persoană.

Forța Divină este în noi, și ne-a fost data chiar de la începutul Creației noastre, prin Liberul Arbitru și prin Sinele nostru Superior, care reprezintă partea Divină din noi. De aceea nu este nevoie să căutăm sprijinul în afara noastra, pentru că el nici nu se găsește acolo, ci trebuie să ne întărim și dezvoltăm Liberul Arbitru și legătura cu Sinele Superior.

Eu ajut oamenii în primul rând să își facă o curățare energetică totală și profundă, o reîncărcare, protecție energetică, o recalibrare și reconectare.

Curățarea energetică constă în principal în următoarele operații: înlăturarea fricilor, înlăturarea sentimentelor de vinovăție, înlăturarea neîncrederii în sine și în Divinitate, dezactivarea răspunsului/reacției luptă sau fugi, înlăturarea blocajelor din conștient, subconștient și inconștient, iertarea de sine și iertarea față de cei care am greșit, recuperarea, vindecarea, repararea și reintegrarea părților de suflet traumatizate, vindecarea copilului din pântecul mamei, detoxifierea energetică, îndepărtarea amintirilor flotante, convertirea energiilor negative, rapide sau grele în energii pozitive și ușoare, înlăturarea energiilor care nu ne aparțin, sau care nu sunt de la Dumnezeu, echilibrarea energiilor masculine și feminine, înlocuirea programelor mentale negative din conștient și din subconștient cu programe pozitive, vindecarea karmei personale din această viață și din viețile anterioare, a karmei de familie, genetice, ancestrale, planetare și cosmice până la momentul creației inițiale a spiritului, tăierea corzilor energetice și atașamentelor negative față de persoane în viață sau decedate, entități, locuri sau lucruri, înlăturarea entităților negative din spațiul nostru, repararea spărturilor din aura energetică, repararea și reprogramarea ADN-ului, anularea sau renegocierea contractelor și jurămintelor care nu ne mai sunt de folos.

Ce a fost extras va fi înlocuit cu energie de vibrație înaltă și cu programe mentale, energetice, emoționale și spirituale pozitive, la nivel conștient, subconștient și inconștient, pe toate corpurile energetice cât și pentru corpul fizic. Trecutul va fi videcat și el prin curățare și schimbarea perspectivei asupra lui, fiind schimbat astfel, atât prezentul cât și viitorul.

Protecția este realizată prin ridicarea vibrației și prin repararea spărturilor din aurele tuturor corpurilor.

Apoi vor fi întărite legătura cu liberul arbitru și cu Sinele Superior.

Nu eu vindec oameni, ei se vindecă singuri, prin întărirea comunicării cu Liberul Arbitru și cu Sinele Superior.

Ana Magdin: Ceea ce mi-a atras foarte mult atenţia, gândindu-mă la foarte multe persoane cu probleme de greutate, este acel titlu de încurajare: “Începe să slăbești chiar acum, fără dietă, medicamente, sport etc.”! Cum este posibil aşa ceva, chiar se poate? Pe ce se bazează această „curăţare energetică şi reprogramare pentru atingerea greutăţii şi formei ideale”?

Radu Mihai Fătulescu: Da, se poate, și acesta este de fapt modul cel mai natural, mai eficient, și de lungă durată, pentru că acționează asupra cauzelor, iar nu asupra efectelor.

Prima etapă constă într-o curățare energetică totală și profundă, reîncărcare, protecție, recalibrare, și reconectare, despre care am vorbit mai sus.

Apoi trebuiesc identificate cauzele psiho-emoționale și programele negative și limitative care cauzează această problemă.

După identificare ele vor fi transformate din negative în pozitive, șterse și înlocuite cu unele pozitive, sau supra-scrise.

În urma acestor procese clientul își va alege singur dieta, tratamentul naturist și o viață mai activă, fără a mai percepe aceste lucruri ca fiind neplăcute, ci ele vor veni chiar de la Liberul său Arbitru, de la Sinele lui Superior.

Ana Magdin: În cât timp se produce schimbarea despre care vorbiţi şi ce exemple aveţi, din ceea ce aţi „lucrat” până acum?

Radu Mihai Fătulescu: Timpul în care se produce această schimbare este diferit de la o persoană la alta, el depinzând de următorii factori: numărul, profunzimea, vechimea și intensitatea cauzelor, gradul de evoluție spirituală, dorința și motivația de a rezolva problema, lucrul individual depus în afara ședințelor de terapie etc.

Voi enumera câteva astfel de cauze întâlnite în activitatea mea: probleme/blocaje de comunicare, blocaje emoționale, nevoia de protecție, frică, nesiguranță, lipsa de încredere, reprimarea iubirii, probleme legate de sexualitate, nedepășirea unor traume, dorința de a poseda totul, egoism, dezechilibru, revoltă, rușine, agresivitate, singurătate, izolare, teama de abandon, dependențe/atașamente față de persoane, în principal față de mamă, lucruri, sau locuri, un șoc emoțional puternic, o pierdere importantă, regrete, sentimente de vinovăție, nevoia exagerată de a avea totul sub control, lipsa scopului în viață, gândire negativă, sentimente de limitare, frica și incapacitatea de asumare a responsabilității, frica de a deveni prea atrăgătoare/atrăgător, prezența în spațiul personal a unor energii străine, negative etc.

Ana Magdin: Ce boli mai vindecaţi şi ce stări sufleteşti?

Radu Mihai Fătulescu: Orice boală sau afecțiune poate fi vindecată. Bolile și afecțiunile nu sunt de fapt ceva rău, o pedeapsă, ci un semnal și un dar care ni se fac pentru a ne avertiza că ceva nu este în regulă cu viețile noastre, că nu este bine ceea ce facem, sau că ne îndreptăm într-o direcție greșită. Ele au de fapt rolul de a ne proteja de noi înșine sau de alții. Acestea ne sunt date ca să ne ajute să evoluăm, să ne dezvoltăm, să ne învățăm lecțiile pentru care am venit pe Pământ, și astfel, ni se va deschide accesul la nivelul următor, la lecția următoare.

Așa cum am mai spus, nu eu vindec, ci pacientul este acela care o face. În fiecare dintre noi există un vindecător latent. Tot ce fac eu este să îi facilitez accesarea, activarea acestuia și comunicarea cu el.

Ana Magdin: Un gând pentru românii de pretutindeni.

Radu Mihai Fătulescu: Aș vrea să le reamintesc românilor din afara granițelor țării că România este o țară binecuvântată de Dumnezeu, având cea mai mare vibrație din lume, aici găsindu-se patru dintre cei șapte principali energetici ai planetei, nu degeaba fiind denumită Grădina Maicii Domnului, asta ca să nu mai vorbim de varietatea formelor de relief, climă, poziție geo-strategică, peisaje și resursele naturale.

Nu degeaba aici vin foarte mulți străini pentru a se vindeca sau pentru a practica vindecări.

Pe de altă parte, vindecările în limba maternă sunt cele mai eficiente, deoarece subconștientul și inconștientul au fost programate în această limbă.

Pentru aceste vindecări ei nu trebuie neapărat să se întoarcă în țară, acestea putând fi făcute și de la distanță, deși în primul caz s-ar câștiga în eficacitate.

Pentru programări la dl Radu Mihai Fătulescu: luminasinelui@yahoo.ro-0724 511 176

Interviu realizat de: Ana Moroşanu-Magdin

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation