Alice Peneacă a înlocuit-o pe Bîrlădeanu în patul miliardarului Bobby Păunescu!

Brunetă, focoasă, înaltă, manechin de succes! E clar, acesta este tipul de femeie care-l dă pe spate pe Bobby Păunescu. Omul de afaceri care a fost cuplat opt ani cu Monica Bîrlădeanu, are acum o nouă iubită de top, pe acelaşi „format”.

Are doar 22 de ani,  dar se poate spune că şi-a asigurat viitorul! Şi asta pentru că fotomodelul Alice Peneacă este de câteva luni iubita unuia dintre cei mai cunoscuţi miliardari români, Bobby Păunescu (39 de ani).

Tânăra a recunoscut pentru noul număr al revistei FHM, în paginile căreia a pozat extrem de sexy, că are o relaţie cu bărbatul care a făcut-o celebră şi pe Monica Bîrlădeanu. De altfel, scenariul pare să se repete: şi Monica a debutat ca manechin, iar iubirea lui Bobby a trimis-o direct la Hollywood, acolo unde şi-a încercat norocul ca actriţă sub un nou nume, Monica Dean.

„Da, suntem împreună!”, a declarat Păunescu pentru FHM, iar Alice a şi povestit cum a cucerit-o iubitul ei şi în cât timp. „Probabil cu melodia «Thunder in My Heart» de Leo Sayer”… a fost la prima vedere şi pentru el a fost la fel”. Povestea de dragoste dintre producător şi modelul internaţional a început la sfârşitul anului trecut.

S-au cunoscut la banchetul de sfârşit de an de la Mandragora Movies Film Academy, unde ea a devenit, între timp, studentă. Amândoi au ca pasiune actoria şi acest lucru i-a adus împreună.

Despre Alice se poate spune că este un model cu o carieră înfloritoare în modelling. A apărut în nenumărate şedinţe foto pentru reviste de la noi sau de afară, în reclame şi a ajuns până în Hong Kong ca model cu prezentările de modă. În plus, Alice va lucra şi ca actriţă pentru un proiect care se filmează în aceste zile tocmai la Londra. Iar pasiunile ei nu se opresc aici, pentru că mai e şi studentă la Relaţii Internaţionale şi Studii Europene, în cadrul Facultăţii de Ştiinţe Politice. Ocupată rău, am putea spune, şi ne întrebăm când mai are timp să se vadă cu iubitul ei!

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation