Anda Adam, într-un costum de baie cu două mărimi mai mic!

http://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/01/1.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/01/1.jpgAnda Adam, într-un costum de baie cu două mărimi mai mic!

Anda Adam se află în nou în atenția admiratorilor săi, de data aceasta din perspective negative. Se pare că vedeta a cam greșit mărimea unui costum de baie pe care a ales să-l poarte în vacanță, iar fanii au taxat-o imediat! Cântăreața a pozat în cel mai decoltat și mulat costum de baie, iar comentariile răutăcioase ale internauților nu s-au lăsat așteptate.

Costumul de baie, mult prea decoltat și cu câteva mărimi mai mici, îi scotea bustul generos în evidență, dar într-o manieră care nu îi făcea prea mare cinste vedetei, au explicat fanii acesteia. Mai mult decât atât, unul dintre internauți a sfătut-o pe Anda să șteargă poza cu pricina chiar.

„Cred că ar trebui schimbat costumul, nu te avantajează absolut deloc..este foarte mic. Cred că ar fi bine să ștergi această poză. Dacă tot vrei să le faci reclamă, alege unul potrivit. Acesta este în defavoarea ambelor părți”, a explicat un urmăritor virtual de-al Andei. Alții au recurs și la insulte. „Arată ca o vacă”, a comentat o altă internaută.

Sursa: Click

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation