Angela Similea a părăsit definitiv țara… „Aici trăia deplorabil”

Angela Similea a părăsit definitiv țara… „Aici trăia deplorabil”

România a mai pierdut o artistă de valoare cu milioane de fani. Rămasă văduvă după moartea politicianului Victor Surdu, în anul 2011, și cu un munte de datorii, Angela Similea a fost nevoită să supraviețuiească la limită în ultimii ani, după cum susțin apropiații cântăreței.

Angela Similea s-a aflat mereu în atenția firmelor de recuperare care îi urmăreau toate veniturile, iar asta i-a afectat indirect și cariera. În ciuda sprijinului oferit de prieteni, cântăreața a decis că la 70 de ani trebuie să o ia de la capăt.

„Este plecată în SUA, la fiul ei, de câteva luni bune. Angela nu stă în New Jersey temporar, ci s-a mutat definitiv în America. Și-a închis firma din România și a decis să revină în țara natală absolut ocazional și doar dacă va avea concerte. Prietenii știu că în România trăia deplorabil și ajunsese la limită pentru o mare artistă. Într-adevăr, a plecat din România și din cauza datoriilor moștenite pe care nu are cum să le achite acum. A făcut totul discret, pentru că Angela a fost mereu foarte atentă cu viața ei personală”, a declarat, sub protecția anonimatului, un apropiat al cântăreței.

Primul succes îl obține odată cu premiul II de la Festivalul Internațional „Cerbul de aur” din 1970, când a obținut Cerbul de Argint. La televiziune debutează în cadrul emisiunii-concurs „Emoții în premieră” cu melodiile „Așa ești tu” și „Guantanamera”.

Melodia „Să mori de dragoste rănită”, compusă de Marcel Dragomir, pe versurile lui Aurel Storin, a fost declarată „melodia secolului al XX-lea” de către public, cu ocazia galei organizate de TVR 2, în anul 2000. În 2005, Angela Similea a revenit pe piața muzicală, după 10 ani de absență, cu un nou album, intitulat „Lumea mea”, realizat de Ovidiu Komornyik.

Sursa: Ring

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation