Angelina Jolie, ameninţată de o grupare teroristă din Serbia

În loc să se pregătească de nunta care va avea loc vara aceasta în Franţa, Angelina Jolie şi Brad Pitt trăiesc într-o spaimă de nedescris. Conform publicaţiei National Enquirer, actriţa ar fi fost ameninţată cu moartea de o grupare teroristă sârbă, care i-a transmis că o va asasina chiar în ziua căsătoriei sale.

Şi-a dorit să fie regizorul unui film despre conflictul dintre sârbi şi bosniaci, un subiect foarte sensibil, şi acum Angelina Jolie trage ponoasele. Şi asta pentru că în pelicula “In the Land of Blood and Honey” actriţa îi înfăţişează doar pe sârbi ca agresori, fapt ce i-a supărat foarte tare pe aceştia. În vreme ce politicienii i-au comunicat diplomatic frumoasei vedete că nu mai are ce căuta în ţara lor, o grupare considerată teroristă din Serbia i-a transmis Angelinei, în repetate rânduri, să se teamă pentru viaţa ei.

Recent, apropiaţii iubitei lui Brad Pitt au dezvăluit publicaţiei National Enquirer că acesta a dublat paza Angelinei, pentru că sârbii au ameninţat că diva va fi asasinată chiar în ziua nunţii ei. “Brad i-a cerut pe un ton ferm Angelinei să urmeze sfaturile gărzilor de corp şi să aibă grijă de ea, dacă nu de dragul lui, măcar de cel al copiilor”, au povestit sursele, adăugând că actriţa aşteaptă de la o echipă de astrologi să stabilească data nunţii pentru această vară, când conjuncturile astrale sunt benefice.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation