Apis Donau îi ajută pe tinerii apicultori să se inițieze

Apis Donau îi ajută pe tinerii apicultori să se inițieze

Meseria de aplicultor implica multa munca, o atentie sporita, dar si o doza zdravana de rabdare si perseverenta. Cei care sunt siguri ca pot face fata cu brio sarcinilor unui apicultor, aleg sa porneasca la drum alaturi de produsele oferite de Apis Donau. Ei au ocazia sa isi cumpere de aici nu doar albine de vanzare, ci si materiale biologice de inalta calitate.

Ceea ce fac mai exact specialistii de la Apis Donau ne explica chiar ei: Principala ramura a activitatii noastre o reprezina productia de produse apicole: miere, polen, propolis, etc…, iar cresterea si selectionarea matcilor vine ca o necesitate a acestei activitati. Gestionam totodata un numar considerabil de nuclee de imperechere, care ne ajuta in programele noastre de multiplicari din fiecare sezon.

Pentru a pastra si imbunatati materialul genetic pe care il detinem, pe langa imperecherile naturale controlate, efectuam si inseminari artificiale, avand un rol important in obtinerea de matci reproducatoare cu caracteristici extraordinare.

Albine de vanzare si matci atent selectionate

Odata ce un iubitor de albine isi doreste sa porneasca pe acest drum, este constient inclusiv de faptul ca trebuie sa investeasca in asa masura in afacerea sa incat sa devina una cat se poate de prospera. Asta inseamna ca trebuie sa porneasca in cautarea de albine de vanzare, dar si de matci.

Cei care au catusi de putin habar despre ceea ce inseamna meseria de apicultor si ce implica mai exact asta, sunt constienti de faptul ca trebuie sa aleaga cu multa grija materialul biologic. Cu toate acestea, majoritatea se pare ca opteaza pentru albine de vanzare, dar si matci de la Apis Donau. Acest lucru se datoreaza faptului ca echipa, alcatuita din sase iubitori de albine, gestioneaza eficient o ferma apicola pe care multi apicultori incepatori ii admira enorm de mult.

Pentru a incepe un astfel de business, trebuie ca inainte de toate sa se pregateasca un spatiu benefic pentru albine si matci, iar mai apoi sa se porneasca in cautarea acestora. Apis Donau ofera cu incredere spre vanzare albine si matci sanatoase, atent selectionate, care sa ajute orice business de acest gen sa creasca intr-un mod rapid si eficient.

De altfel, chiar in cadrul paginii web apis-donau.ro sunt prezentate materialele biologice ce sunt oferite spre vanzare tuturor celor care isi doresc sa isi deschida o afacere de succes in domeniul apiculturii. Viitorii sau prezentii apicultori au ocazia sa isi achizitioneze mai multe tipuri de matci sanatoase, printre care se numara: matci Carnica imperecheate natural, matci Carpatine imperecheate natural, matci Caucaziene imperecheate natural, matci Ligustica imperecheate natural, matci Buckfast imperecheate controlat cu trantori Buackfast, matci Buckfast iernate si imperecheate controlat, matci Buckfast inseminate artificial, matci Carnica inseminate artificial, matci Caucaziene inseminate artificial, matci Ligustica inseminate artificial, dar si roiuri la pachet.

Dupa cum bine se stie, pentru a obtine productii considerabile, avem ca o prima conditie sanatatea albinelor. Fie ca sunt familii de albine de vanzare sau albine pe care le folosim pentru necesitatile stupinelor noastre, avem grija ca tratamentele sa fie facute intotdeauna la timp. – declara echipa de apicultori de la Apis Donau.

Asadar, toti cei care isi doresc un business de succes in acest domeniu si se afla in cautarea de albine de vanzare sau de matci atent selectionate, nu trebuie sa ezite sa ii contacteze pe specialistii apicultori de la Apis Donau.

Date de contact:

Adresa punct de lucru: Strada Viilor Nr. 2, Alexandria, Teleorman

Telefon: +4 0767.600.066

E-mail: office[@]apis-donau.com

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation