Atentionare de calatorie pentru Grecia

Ministerul Afacerilor Externe atenţionează cetăţenii români care doresc să călătorească în Grecia că principalele organizaţii sindicale din această ţară au lansat, pentru ziua de 1 mai 2013, un apel la greve şi manifestații de protest.

“Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care se deplasează în Republica Elenă, că principalele organizaţii sindicale din această ţară – GSEE (sectorul privat) şi ADEDY (sectorul public) – au lansat, pentru ziua de 1 mai 2013, un apel la greve şi manifestații de protest în centrul Atenei și în alte localități din Republica Elenă.

Transportul de cale ferată va fi perturbat, iar Federația Panelenă din domeniul maritim a anunțat că la data de 1 mai 2013 (orele 00.00 – 24.00), circulaţia mijloacelor de transport naval va fi întreruptă.

Pentru a evita apariţia unor situaţii neplăcute pe parcursul deplasării în Republica Elenă, cetăţenii români sunt sfătuiţi să se intereseze din timp asupra situaţiei de pe plan local”, se arată în comunicatul MAE.

Sursa: Realitatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation