Au spus «Da» şi s-au mutat în România

Au spus «Da» şi s-au mutat în România

Dragostea spulberă orice obstacol! O dovedesc din plin românul Florin Marin (24 de ani) şi englezul Philip Clements (78 de ani), preot pensionar, care s-au căsătorit în Marea Britanie. De dragul lui Florinel, clericul şi-a vândut casa din Insulă şi a cumpărat un duplex într-un complex rezidenţial din Bucureşti. Cadoul de nuntă oferit de Philip soţului va fi o vacanţă de o lună în Maldive.

Gata, s-au luat cu acte! Tânarul Florin Marin, originar din comuna dâmboviţeană Vişina, este oficial domnul Florin Clements şi poartă pe deget un inel cu diamante moştenit fostul preot de la mama sa. Clericul speră că, prin această căsătorie, va atrage atenţia Bisericii Anglicane cu privire la faptul că trebuie să-şi deschidă orizonturile cu privire la cuplurile homosexuale. Cei doi au vândut casa preotului din Marea Britanie şi s-au mutat în Bucureşti, unde au cumpărat un apartament într-un cunoscut complex rezidenţial. Cadoul de nuntă din partea reverendului este o lună întreagă de plimbări, scrie adevarul.ro. Mai întâi, soţii Clements vor pleca în Insulele Maldive, apoi la Mamaia, dar şi la munte. Cea mai mare dorinţă a lui Florinel este însă ca iubitul să-i umple dresingul cu genţi.

Deşi mulţi români îl condamnă pentru căsătoria cu o persoană de acelaşi sex, dâmboviţeanul nu se arată afectat. Florin Clements a obţinut deja un contract de publicitate cu o televiziune din Anglia. “Mulţi nu mai pot să doarmă pentru că mă văd pe mine la televizor”, se amuză tânărul proaspăt căsătorit. “Mă plimb cu Philip pe stradă, pe la mall-uri, prin parc şi ne recunoaşte lumea. Oamenii se uită la noi, ne-au înnebunit. Şi prin geamuri fumurii ne văd. Sunt foarte bucuros că m-a sunat cineva de la Londra şi vine să îmi ofere un contract pe trei luni, pentru că am apărut des la televizor. Nu ştiu multe detalii. Mă vrea doar pe mine. Contractul este sigur, dar nu am discutat deocamdată suma. În România nu am deocamdată nici un contract”, povesteşte Florinel.

Modelul român şi preotul pensionar şi-au făcut deja planuri. Ei au decis să se stabilească la Bucureşti, unde şi-au cumpărat un apartament generos, într-o zonă bună a Capitalei. “Sâmbătă o să ne mutăm în casă nouă. Ne-am luat un duplex de 128 de metri pătraţi, două dormitoare, două băi, cabină de duş, încălzire în pardoseală, bucătărie închisă, sufragerie, balcon mare, piscină în faţa casei. E frumos aici, avem magazine, restaurante, e mişto. Casa costat 100.000 de euro. O să ne meargă bine în România”, e convins Florin Clements.
Chiar dacă s-a căsătorit, tânărul continuă să aibă mare grijă de aspectul său: „Vreau să îmi pun puţin acid hialuronic, pentru expresie, pe frunte. Vreau să ridic puţin sprânceana, şi pe stânga, şi pe dreapta. La salon mă duc la Mihaela Borcea, pe Dorobanţi. Mă duc la întreţinere, de trei ori pe săptămână, la epilat şi la pensat. E chiar relaxant acolo. Şi dantura tot acolo mi-am făcut-o. Are un dentist italian bun rău de tot. E cam scump, dar face treabă bună”.

Sursa: Click

2

3

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation