Avocat Ioana Drăgan: “Echipa Drăgan & Partners a consiliat Guvernul României privind strategiile de achiziții publice”

Cum s-a dezvoltat casa de avocatură pe care o conduceți?

S.C.P.A. “Drăgan & Partners” a fost înființată cu scopul de a oferi servicii juridice complexe și servicii premium de consultanță în afaceri. Ne menținem această tradiție de a atinge excelența prin exercitarea unei practici cuprinzătoare și moderne.

Suntem o firmă de avocatură ce oferă servicii de consultanță juridică complexă într-o gamă largă de domenii de practică. Folosind propriile resurse dar și experiența partenerilor noștri, suntem convinși că parteneriatele existente întăresc capacitatea noastră de a oferi o abordare multijurisdicțională a provocărilor juridice cu care se confruntă orice afacere. Cu o experiență de peste 13 ani în domeniul juridic, echipa noastră este compusă din avocați receptivi, etici și riguroși, cu o înțelegere de fond a nevoilor de business atât ale clienților noștri, cât și a piețelor în care concurează.

Standardul de analiză și rezolvare a diverselor spețe este la nivel transfrontalier, datorită abordării practicii dreptului la standarde internaționale.

S.C.P.A. “Drăgan & Partners” pune mare valoare pe colaborarea și cooperarea interdisciplinară, în scopul de a oferi clienților reprezentarea perfectă.

Care este formula succesului în mediul de business românesc?

S.C.P.A. “Drăgan & Partners”este o firmă de avocatură distinctă. Mix-ul dintre practica legii și dezvoltarea economică a clientului este formula optimă pe care o aplicăm în procesul de asistență a clienților noștri.

Ne focusăm în găsirea de soluții pentru a face lucrurile să meargă. În mediul de business, am înteles că orice client dorește o echipă de specialiști cu simțul afacerii dezvoltat, care poate oferi și pune în practică o consiliere juridică, iar la final să fie înregistrat câștigul economic.

Cu ce veniți diferit în întâmpinarea nevoilor clienților, în comparație cu alte case de avocatură?

Deoarece ne dăm seama că fiecare client este diferit, ne ocupăm de probleme în funcțiede nevoile acestuia. Noi personalizăm strategia, serviciile și chiar structura de prețuri pentru a se potrivi mai bine oricăror nevoi speciale. Și dacă cerințele clientului se schimbă brusc, am învățat să ne adaptăm rapid pentru a le satisface.

Clienții caută firme de avocatură care să ajute la gestionarea costurilor pe legal. Pentru clienții care caută o mai mare flexibilitate și siguranță în cheltuielile de judecată, suntem bucuroși să oferim și alternative de taxe față de onorariile tradiționale de facturare pe oră. Vestea cea bună este că odată ce începem o colaborare, suntem gata pentru a ajuta afacerea clienților să prospere în economia de astăzi.

Cum rezistați concurenței dar și invidiei în mediul avocațial?

Există o acerbă concurență care se manifestă în piața profesiei noastre care uneori îmbracă forma concurenței neloiale, a conflictelor de interese. Privind modul cum rezistăm concurentei, răspunsul este simplu și scurt, datorită echipei. Avem o echipă tânără, solidă și foarte bine pregătită. Deținem o vastă experiență în accesarea fondurilor europene, fiind experți în achiziții publice.

Parte din echipă a consiliat Guvernul României, respectiv Ministerul Sănătății, Ministerul Educației, Cercetării, Tineretului și Sportului, Ministerul Agriculturii privind strategia de achiziție publică și de implementare a diverselor proiecte.

Alți membrii ai echipei au fost implicați în furnizarea de servicii uridice pentru executarea și punerea în aplicare a procesului de modernizare a Aeroportului Internațional Henri Coandă.

S.C.P.A. “Drăgan & Partners” a acumulat o experiență semnificativă și în sectorul energetic, oferind clienților servicii profesionale de asistență în obținerea de licențe, dar și informarea la zi privind aspecte de reglementare din sectorului energetic. S.C.P.A. “Drăgan & Partners” reprezintă, alături de alți parteneri externi, interesele unor clienți de renume din America de Nord, Middle East și Asia, clienți ce au creat fonduri speciale pentru dezvoltarea de noi tehnologii și proiecte românești dar și internaționale.

Privind invidia, personal nu m-a încercat un astfel de sentiment față de colegii mei, iar din partea altora față de mine, nu a fost o prioritate în a analiza acest aspect. Întotdeauna am respectat colegii valoroși pe care, cu această ocazie, îi felicit pentru meritele pe care le au.

Generația noastră este garanția formării tinerilor avocați, pentru care reprezentăm modele profesionale.

Să nu uităm totuși că rolul unui avocat este de a servi strict intereselor legitime ale clientului.

Sursa interviu: Legal Magazin

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation