“Avocata”-escroacă EUGENIA BONDRIC, spaima executorilor judecatorești !

Mafia retocedarilor si drepturilor litigioase care a explodat in ultimele zile este nimic pe langa cazul pe care vi-l vom dezvalui astazi.

Este vorba de cazul unei false avocate din Bucuresti, EUGENIA BONDRIC ( n.r. care se mai recomanda Eugenia Drăgușin sau Eugenia Pahonțu), condamnata de Curtea de Apel Bucuresti la 8 ani de inchisoare, in Dosarul Penal 7749/P/2012, pentru inselaciune in forma continuata, fals si uz de fals si folosirea fara drept a unei calitati oficiale, conform Legii 51/1995 pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat.

Țeapa de sute de mii de euro

În noiembrie 2006, prin intermediul unui anume Grigore Mihai Alexandru, personaj cheie in escrocheriile “avocatei” Bondric Eugenia, oamenii de afaceri Gulay si Mahmut Kakillioglu, patronii companiilor Patriaplast, Burak Toys , Bellona si Prestige Mob, au cunoscut-o pe Eugenia Bondric care le-a spus ca isi desfasoara activitatea in cadrul Biroului Executorilor Judecatoresti “Drăgănescu, Ionescu si Crafcenco” din Bucuresti, sic a ii poate ajuta sa cumpere immobile care faceau obiectul unor executari silite.

Bondric le prezinta celor doi afaceristi apartamentul din Strada Rm. Vâlcea nr.31, Bl.17A, Ap.55, apartinand debitorului Stănciulescu Viorica, la un pret de adjudecare de 22.500 euro.

Fratii Kakillioglu sunt convinsi de avocata-escroaca sa achite in contul BEJ suma de 2.350 euro si sa ii dea ei un “onorariu” de 8.000 euro, la data de 15.11.2016.

La schimb au primit de la Eugenia Bondric doua inscrisuri numite “procese-verbale de vanzare “, datate 22.11.2006 si un titlu de adjudecare datat 27.11.2006, care atestau ca le-a fost vandut respectivul apartament.

Unul dintre fratii Kakillioglu a sesizat ca respectivele acte nu aveau stampila, moment in care Eugenia Bondric a motivat ca executorul a uitat sa puna stampilele si a adus ulterior aceste acte stampilate in fals.

Cu aste acte, in data de 27.11.2006, partile vatamate au achitat la CEC in contul BEJ “Drăgănescu, Ionescu si Crafcenco” suma de 9.000 euro, iar pe data de 28.11.2006, i-au mai dat Eugeniei Bondric diferenta de onorariu de 10.356 euro.

Cu o putere de convingere fantastica, Eugenia Bondric simtand ca cei doi investitori sunt full de bani, forteaza nota si in perioada noiembrie 2006-februarie 2007, pe incredere, obtine de la fratii Kakillioglu suma de 222.625 euro.

La schimb, cei doi primesc doua inscrisuri nestampilate, ce se vor dovedi ulterior ca fiind false, un “titlu de executare” datat 29.01.2007 si  “încheierea” nr. 328/30.01.2007, care atestau adjudecarea imobilului situat in Bucuresti, strada Teiul Doamnei nr.12, Bl.9, ap.51.

Simtind ca ceva nu este in regula cu actele primite, cei doi oamnei de afaceri turci s-au adresat in martie 2007 la BEJ “Drăgănescu, Ionescu si Crafcenco”, care le-a precizat ca numita Bondric Eugenia nu a lucrat niciodata la acel birou de executori judecatoresti.

In urma plangerii depus ela Politie, Eugenia Bondric este arestata, eliberata ulterior sub control judiciar si obligata de Inalta Curte de Casatie si Justitie sa nu paraseasca Bucurestiul si Romania, din cauza “gradului ridicat de pericol social” pe care il reprezinta.

Misteriosul  Vlaicu George, ex-procuror militar

Planul diabolic al Eugeniei Bondric, care spera sa ii reuseasca, ca si in teapa pe care a mai dat-o Agentiei de Turism ALICE TOUR si firmei NEVADA SRL ( n.r. in aceasta speta Eugenia Bondric a mai fost condamnata de Judecatoria Sectorului 3 Bucuresti, la inchisoare, tot pentru inselaciune, insa fapta s-a prescris), era ca impreuna cu bunul ei amic si prieten Vlaicu George, fost procurer militar in present avocat, sa traga de timp si cu acest dosar pana le prescrierea faptelor.

Lucru reusit timp de 5 ani de zile, cat dosarul a zacut prin sertarele politistilor anchetatori.

In anul 2012, dosarul este in sfarsit pe masa judecatorilor Tribunalului Bucuresti, care la data de 16.04.2013 dau sentinta : ” condamnă pe inculpatul BONDRIC EUGENIA la pedeapsa închisorii de 8 ani pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune în formă continuată. În baza art.65 C.pen. aplică inculpatei pedeapsa complementară a interzicerii drepturilor prevăzute de art. 64 lit.a) teza a II-a și lit.b) C.pen. pe o durată de 5 ani după executarea pedepsei principale. În baza art. 288 alin.1 C.pen. cu aplicarea art.41 alin.2 C.pen. cu referire la art.74 lit.a C.pen. și art.76 alin.1 lit.a C.pen., condamnă pe aceeași inculpată la pedeapsa închisorii de 2 luni și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de la fals material în înscrisuri oficiale. În baza art. 291 C.pen. cu aplicarea art.41 alin.2 C.pen., condamnă pe aceeași inculpată la pedeapsa închisorii de 2 luni și 20 de zile pentru săvârșirea infracțiunii de uz de fals în formă continuată. În baza art.33 lit.a și art.34 lit.b C.pen. contopește pedepsele de mai sus, inculpata Bondric Eugenia urmând să execute în final pedeapsa cea mai grea de 8 ani închisoare”. Sentinta este mentinuta si de Curtea de Apel Bucuresti .

Curios este faptul avocatul Vlaicu George, bunul ei amic intim, renunta la data de 17.06.2014 sa o mai apere pe falsa avocata Bodric Eugenia, conform Contractului de asistenta juridical nr.1091855/29.05.2014.

Surse din cadrul cabinetului avocatial ne-a precizat ca ruptura intre cei doi s-a produs din cauza ca Bondric Eugenia s-a apucat sa falsifice anumite inscrisuri folosindu-se de antetul si stampilele cabinetului de avocatura Dr. Vlaicu George.

Disperarea escroacei Bondric Eugenia

Cu toate ca se afla sub control judiciar si avea interdictie sa mai faca alte infractiuni, Eugenia Bondric il cunoaste pe cetateanul francez C.T., caruia ii prezinta ca avocata, de aceasta data, doua imobile situate in Bucuresti, strada George Enescu nr. 9 si Bulevardul Decebal nr.11, pe care se angajeaza sa I le adjudece la licitatii la un pret avantajos.

Obtine de la investitorul francez un onorariu de 4.750 euro, prezentandu-i la schimb acte false de adjudecare.

Spre deosebire de cazul cu investorii turci, in cazul cetateanului francez C.T., Eugenia Bondric se preteaza la a falsifica si inscrisuri oficiale ale Agentiei Nationale de Cadastru si publicitate Imobiliara, lucru dovedit de incrisurile atasate primite pe parcursul anchetei noastre.

Din disperare de cauza, Eugenia Bondric recurge la un gest care dovedeste cu cat sange rece actioneaza in escrocheriile sale – amaneteaza la un IFN din Bucuresti, “ SC CREDIT PENTRU FIECARE SA”, apartamentul parintilor sai, oameni in varsta si bolnavi, pentru suma de 80.000 lei, cu o dobanda astronomica de 39,60% pe an, cu o rata luna de 3088,44 lei/luna.

Este clar faptul ca parintii care i-au dat viata acestei nemernice fara inima si mila de batranetile lor, nu vor putea plati niciodata aceasta suma la firma de credit.

Cu banii obtinuti pe casa parintilor sai, Eugenia Bondric a mai acoperit alti creditori din dosarul care se judeca la Inalta Curte, insa a refuzat sa dea vreun ban fratilor  Kakillioglu.

Mai mult decat atat, tot prin acte false, Eugeni Bondric incearca din data de 29.09.2014, sa amaneteze la aceeasi firma de creditare, o vila apartinand familiei Firbântu, din sat Cățelu, comuna Glina, evaluata la suma de 205.900 euro ( n.r. atentie la firma Neoconsult Valuation SRL, cunoscuta pentru evaluari neconforme realitatii ), pentru suma de 60.000 euro, ca sa le inchida gura turcilor cu niste bani sa renunte la proces.

Înalta Curte are ultimul cuvânt

Marti, 25.11.2014, Inalta Curte de Casatie si Justitie judecă ultimul termen in acest dosar al “avocatei” escroace Eugenia Bondric, care in ciuda interdictiilor impuse de Instanta Suprema si-a continuat activitatea infractionala si s-a ales cu inca trei dosare penale: doua din partea executorilor judecatoresti Bucur Șerban Constantin si Cornelia Spiridonescu si unul din partea Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara.

Va reusi Inalta Curte sa opreasca escrocheriile Eugenie Bondric care in disperare de cauza ameninta pe toata lumea, inclusive pe presedinta Înaltei Curți de Casatie si Justiție, doamna Livia  Stanciu, care a permis in mod legal, conform legii, accesul la dosarul acestei false avocate?

Vom reveni cu amanunte dupa sedinta de judecata din 25.11.2014.

Decebal Necșulescu

Nota Redacției: Rugam cititorii care au avut contact cu avocata-escroacă si au fost înșelați de aceasta sa ne contacteze la adresa de email: 0ffice@romaniapress.ro. Garantam confidentialitatea sursei de informatii.

Onorabilul om de afaceri turc Mahmut Kakillioglu

Dovada de la Baroul Bucuresti ca Eugenia Bondric nu a fost niciodata avocat

Unul din zecile de acte false intocmite de Eugenia Bondric si complicii sai

Raspunsul de la ANCPI la sesizarea “Romania Press”

Plangerea penala împotriva Eugeniei Bondric depusa de catre BEJ Bucur

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation