Băsescu: Mai candidez o dată la PREŞEDINŢIE

Băsescu: Mai candidez o dată la PREŞEDINŢIE

Traian Băsescu face spectacol în parlament, cu ocazia votului pe înființarea comisiei de anchetă a alegerilor din 2009. Fostul președinte i-a atenționat pe parlamentari că ar putea candida pentru un nou mandat la Cotroceni, iar Iohannis ar putea fi nevoit să-i cedeze locul lui Geoană.

„Aveți obligația, dacă vreți să fiți cinstiți, să începeți cu reevaluarea proceselor-verbale din secțiile de votare. Dacă se poate, v-aș ruga să nu ajungeți la concluzia că domnul Geoană este președinte. L-ați pune într-o situație stânjenitoare pe domnul Iohannis, care ar trebui să plece la Sibiu până își face ăsta mandatul”, a declarat Băsescu. Într-o a doua intervenție de la tribuna parlamentului, Băsescu a revenit cu o atenționare.

„Aș vrea să vă atenționez că, dacă în urma acestui raport îl faceți presedinte pe Geoană, am dreptul să mai candidez o dată”, a afirmat fostul președintele.

De asemenea, Băsescu le-a cerut pesediștilor să nu o mai amenințe pe Raluca Turcan cu renunțarea la trocul dintre PSD și PNL pe funcția de vicepreședinte al BNR dacă nu votează înființarea comisiei de anchetă.

Sursa: Ring

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation