Becali a avut o relaţie cu nepoata lui Gheorghiu-Dej

Gheorghe Florescu, gestionar în anii comunismului şi autor al cărţii-eveniment „Confesiunile unui cafegiu”, a declarat, în cadrul unui interviu, că Gigi Becali ar fi avut o relaţie amoroasă cu nepoata dictatorului Gheorghe Gheorghiu-Dej.

“Gigi Becali a a avut o mare iubire care a durat cinci ani cu nepoata care a fost adoptată, la un moment dat, de Gheorghiu Dej”, explică fostul gestionar din timpul comunismului, într-un interviu acordat Giga Tv. Potrivit autorului cărţii “Confesiunile ununi cafegiu”, ar fi vorba despre doamna Camila Mândra Gheorghiu, singura urmaşă a familiei Gheorghiu-Dej.

Gheorghe Florescu a fost în anii comunismului gestionarul unui magazin de cafea şi coloniale din centrul Bucureştiului. Unul dintre acele mici magazine cu maşină de prăjit proprie, pe care Gheorghe Florescu o cumpărase de la cafegiul armean Avedis Carabelaian, atunci când acesta, la o vârstă înaintată, a decis să se retragă şi să plece în America. Pentru că avea mărfuri greu de găsit în alte părţi, magazinul era asaltat de clienţi, mulţi dintre ei celebri.

Sursa si Foto: Adevarul

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation