Brenciu, mai tare ca Bănică jr

Horia Brenciu, jurat la “Vocea României” (Pro TV), a reuşit să-l depăşească pe prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine”, Ştefan Bănică jr, atât la la capitolul concerte, cât şi la sumele încasate în urma prestaţiilor sale de pe scenă.

Anii de supremaţie în lumea spectacolelor muzicale s-au încheiat pentru Ştefan Bănică jr, care a fost depăşit atât la numărul de spectacole, cât şi la încasări de Horia Brenciu. Acesta din urmă derulează un turneu naţional în 20 de oraşe, cel mai lung turneu realizat de Bănică jr fiind, acum doi ani, în 10 oraşe.

După ce a reuşit să-i umbrească în luna martie spectacolele lui Ştefan (acesta avut doar două, la Circul Globus, faţă de cele patru susţinute de Brenciu, cu casa închisă, la Sala Palatului), noul favorit al publicului a plecat, alături de HB Orchestra, în cele mai importante oraşe ale ţării.

Mai mult, de când este jurat la “Vocea României” de la PRO TV, Brenciu şi-a mărit tariful, cerând acum, numai pentru un concert, între 9.000 şi 12.000 de euro.

 

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation