Ce afacere a mai inventat Virgil Ianțu

Ce afacere a mai inventat Virgil Ianțu

Ce afacere a mai inventat și Virgil Ianțu! Rămas agățat de lumea copiilor, după experiența căpătată la ”Copiii spun lucruri trăznite”, prezentatorul de televiziune a legat o afacere bunicică dialogând cu cei mici. Pentru două ore de joacă și povestit cu micuții, Gătăianțu cere 210 ron de căciulă.

Se pare că titlului ultimei emisiuni pe care a prezentat-o -”Vrei să fii milionar?”, este o întrebare ce are ecou în conștiința și planurile sale, așa că Ianțu s-a pus pe căutat noi modalități să-și  îndeplinească năzuința. Bazându-se pe experiența căpătată din multele interviuri cu cei mici luate în timpul emisiunilor ”Copiii spun lucruri trăznite” și pe statutul său de părinte (este tatăl unei fetițe, Jasmina, singurul copil al său și al iubitei lui, Roxana), Virgil Ianțu organizează workshopuri o dată pe lună, pentru cei mici, în care taxează mai mult pe minut ca taxiul pe kilometru, cu circa 1,8 ron pe minut, de vreme ce traiful cel mai mic al unei companii de taxi  în Capitală este de 1.39 lei pe kilometru.

Sâmbătă, la o sală dintr-un un complex sportiv, are loc un nou curs intitulat sugestiv ”Copiii spun” cu Virgil Ianțu, unde copiii  (cu vârste cuprinse între 6 și 10 ani) speră să afle jucându-se cu Ianțu, rolul dicției și intonației, gestionarea limbajului corporal și a emoțiilor, pregătirea pentru orice apariție publică.

”Copiii vor învăța să fie încrezători și spontani, să se deschisă și să-și gestioneze emoțiile, să-și folosească creativitatea și să devină convingători, indiferet de situație”, este promisiunea lui Virgil Ianțu (46 ani).

De trei ani, fostul membru al trupei 50 ’s și al Corului Madrigal, se află în procese cu turcii de la Kanal D, pe care îi acuză că nu au respectat contractul privind difuzarea emisiunii licențiată prin firma sa de producție de televiziune -”Vrei să fii milionar?”, demers fără câștig pentru fostul prezentator. Următoarele date când Ianțu va face pe profesorul sunt: 8 aprilie, 6 mai, 17 iunie, 23 septembrie, 14 octombrie, 4 și 25 noiembrie.

Sursa: Libertatea

2

3

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation