Ce purtam in sezonul primvara-vara 2013

Deşi mai sunt două luni până va fi oficial primăvara, noi, femeile, ne dorim să ne eliberăm de hainele groase şi să visăm la ceea ce vom purta în sezon următor, să facem un wishlist şi, de ce nu, să mergem la cumpărături pentru achitionarea unor piese cheie.

Ei bine, înainte de a porni la drum trebuie să cunoasti foarte bine care sunt tendinţele în materie de modă în sezonul primavara-vara 2013. Ei bine, după un research, iată care sunt principalele tendinţe:

În materie de tendinţe, în primavara-vara anului 2013, poţi opta pentru imprimeuri geometrice, florale. Ne-a atras atenţia prezentarea de modă Louis Vuitton. Cu un impact puternic, aşa cum ne-a obişnuit casa franceza, Marc Jacobs a îmbrăcat modelele în ţinute cu imprimeu de tabla de şah, în tonuri de verde, maron şi galben. Chiar şi catwalk-ul a fost a fost amenajat conform unei table de şah, alb/negru.

Romburile şi imprimeurile geometrice sunt, de asemenea, în vogă în sezonul viitor. Inspiră-te din outfit-urile pe care le afişează celebrităţile precum Sienna Miller sau Kristen Dunst pe covorul roşu.

Culorile în tendinţe în sezonul primavara-vara sunt tonurile de roşu, verde, albastru, maron şi binomul alb/negru. Printre actriţele care au adoptat aceste culori în ţinutele lor se număra Diane Kruger şi Rosie Huntington-Whiteley.

De asemenea, din garderoba ta nu trebuie să lipsească o cămaşă, un tricou sau o rochie cu guler . Alexa Chung este un fashion addict al acestei tendinţe.

Tatiana Stefan

Sursa: Cosmohispano.com

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation