Cuba sau destinația ideală de vacanță în 2018

http://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/03/1.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2018/03/1.jpgCuba sau destinația ideală de vacanță în 2018

Vacanțele se doresc a fi petrecute în locuri încântătoare, cât mai relaxante, dar totodată și captivante prin peisaje, iar Cuba este fără doar și poate destinația ideală pentru acest an. Farmecul acestui loc nu este luxul sau serviciile regăsite, ci faptul că reprezintă ceva cu totul altfel. Poporul aici a rămas prins în timp, deci oricine va avea parte de zile de concediu pline de experiențe și chiar peripeții.

Cuba este deci de preferat nu numai pentru o simplă vizită, dar pentru o îmbogățire spectaculoasă a cunoștințelor, pentru o cunoaștere a unui alt fel de trai. Cubanezii au o cultură aparte, un mod de viețuire cu totul altfel față de cel cu care românii în general sunt obișnuiți. Pentru ca visul celor dornici de o astfel de experiență să devină realitate, Ikaturism – agenție cu vechime și experiență pe piața de profil, iese în întâmpinare tuturor cu vaste oferte de vacante exotice care vizează inclusiv Cuba.

Destinația ideală de vacanță în 2018

Pentru cine este potrivită o astfel de idee de concediu? Vor petrece un timp deosebit cei care sunt pasionați de cultura altei țări, a diferite zone etc. Cuba este renumită pentru moștenirea culturală deosebit de bogată. Datorită numeroaselor locuri de vizitat existente, este de preferat realizarea unui plan sustenabil. Adevăratul farmec este că fiecare se va supune ”riscului” de a experimenta adevărate minuni ale insulei, într-o manieră autentică. Cine se încumetă la o astfel de vacanță?

Pentru ca întreaga experiență să fie una de neuitat, încă de la bun început trebuie făcute toate planurile organizatorice, pentru a nu întâmpina probleme ulterior. Avantajul ofertelor propuse pe ikaturism.ro este că include toate cele necesare în acest sens, începând de la rezervarea biletelor de avion și până la mijloacele de transport, hotel sau alte astfel de detalii.

Varadero este fără doar și poate o stațiune de vizitat. Se poate spune despre acesta că este dintre cele mai populare din Caraibe. Mulți o vizitează pentru facilitățile deosebite ale unităților hoteliere, însă cei 24 kilometri de plajă cu nisip fin și alb reprezintă o atracție deosebită. Sunt numeroase peisaje fascinante de văzut.

De asemenea, aici se desfășoare o varietate de activități culturale. Ca punct de atracție principal iese în evidență Xanadu Mansion – casa lui Irenee du Pont, un delfinariul deosebit în care turiștii pot înota cu aceste viețuitoare blânde, dar și rezervația ecologică Varahicacos sau muzeul Varadero, ca și pitorescul parc Josone.

Havana reprezintă o altă destinație în Cuba de trecut pe listă. Se poate afirma despre aceasta că reprezintă un loc al contrastelor, definit de o atmosferă extrem de romantică. Aici tronează palate coloniale impunătoare, pe stradă încă circulă mașini americane de epocă cu motoare rusești și încă se regăsesc sloganuri revoluționare, de asemenea și bannere publicitare.

Este ideal de vizitat de către cei cărora le priește climatul tropical. Exceptând perioada verii – iulie-august, căldura este moderată de vânturi. Este locul ce a stat mereu pe frontispiciul culturii latino, temperamentul cubanezilor aducând o mare contribuție acesteia. Sunt oameni iuți când vine vorba și de muncă, dar și de distracție.

Vorbim despre locul ce incită imaginația oricui, fiind extrem de seducător și enigmatic. Se găsesc aici atracții de neegalat, începând de la fabrica de rom Havana Club, cea de trabucuri și țigări Partagas și până la parcul John Lennon, piața armelor, catedrala San Cristobal, renumitul festival de film latino-american etc.

Trinidad este un oraș încântător, împânzit de clădiri coloniale definite de culori pastelate, de străduțe pietruite, palate și piețe liniștite. E ca și cum ai face o călătorie în timp, în care locul a cunoscut o deosebită dezvoltare piața zahărului. Neapărat de vizitat populara plajă Cayo Blanco, localizată în apropierea unei insule cunoscute pentru practicarea fidelă a scuba diving-ului.

Santiago Bay îi întâmpină pe turiști cu Castillo del Morro, mai exact la o distanță sudică de 16 km de acesta. Înăuntrul său se află un golf deosebit, o clădire istorică ce a fost cândva fortăreață. În momentul de față este muzeu al piraților, o fascinație pentru turiști.

Rolul orașului în viața cubanezilor a reprezentat o importanță deosebită, îndeosebi când se luptau pentru independență față de spanioli. Atrage prin priveliștile specifice castelului, cu atât mai fermecătoare la apusul soarelui.

Lista cu locurile de vizitat în Cuba poate continua fără a cunoaște epuizare. Pentru a realiza un plan de vacanță cât mai eficient, fiecare ar trebui să țină cont de preferințe, de cele mai plăcute modalități de petrecere a timpului respectiv. Ikaturism.ro îi oferă cele mai potrivite prețuri și oferte.

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation