Despre Noi

Agentia de Presa „Romania Press” a fost lansata in septembrie 2010, in urma  accesarii unui program european prin care se doreste promovarea imaginii Romaniei in cadrul Uniunii Europene .

Publicul tina catre care ne adresam cuprinde peste 15.000 de abonati care primesc zilnic stiri si informatii de ultima ora.

Clientii nostri sunt din mediul financiar-bancar, Parlamentul European, institutiile Statului roman, mediul de afaceri si toate institutiile mass-media din Romania cu care avem contracte de parteneriat si schimb de informatii si preluari stiri exclusive.

Aparitia pe piata mass-media din Romania a portalului www.romaniapress.ro , s-a dorit de la inceput a fi locul unde se gasesc cele mai noi stiri, evenimente, anchete si investigatii,interviuri, toate concentrate intr-un singur loc : Agentia de Presa ROMANIA PRESS.

Este un demers, trebuie sa recunoastem, curajos, in aceste vremuri tulburi, cand tentatiile sunt mari ,iar micii sau marii moguli de presa au deja “jocurile facute” catre un partid sau altul, catre un epigon sau altul.

Fiind o echipa de jurnalisti tineri, trecuti prin presa de peste 10 ani fiecare, si nemaiacceptand supunerea  fata de cenzurarea ideilor si articolelor, speram sa fim pe gustul si asteptarile Dvs., cititorii nostri  virtuali.

In fiecare zi, la cafeaua de dimineata, veti gasi pe portalul romaniapress.ro  o selectie cat mai mare si completa a articolelor importante ,din toate ziarele  care apar in Romania, pentru ca timpul Dvs.este  cel mai pretios pentru noi !

De astazi, toata mass-media o gasiti intr-un singur loc, pe www.romaniapress.ro !

In speranta unei colaborari de bun augur, incepand de astazi, va asteptam  in echipa noastra de colaboratori!

No comments yet.

Join the Conversation