”Dictatura pizdolinelor” după Leonard Miron! În ce hal a făcut-o pe fiica lui Mădălin Voicu!

Un prezentator celebru nu s-a butut abține și a aruncat cu săgeți otrăvite în mai toți cei implicați în organizarea Eurovizion România. N-au scăpat de Leonard Miron nici prezentatorii Ioana Voicu și Cornel Ilie!

Leonard Miron, fost prezentator de emisiuni și show-uri, a fost darnic în critici, fară să-i pese ca a atăcat-o pe una din fiicele deputatului Mădălin Voicu, Ioana și pe Cornel Ilie, din trupa Vunk, cei care prezintă semifinala și finala națională Eurovision 2016. Leonard Miron a sesizat aparenta dușmanie între co-prezentatori!

”Într-un final pe scenă apar prezentatorii; frumoși îmbrăcați și cu zâmbete mari, deși dacă te uitai mai atent vedeai că nu prea e loc de dragoste între Cornel și Ioana, mai ales după tăiatul de replici și suprapunerile din seara semifinalei.

Cornel are o prezența scenic foarte bună și se vede că are experiență în prezentarea show-urilor live cu public mare și în spații greu de controlat. Eurovisionul este un show de televiziune și i-a fost greu să stabilească în primul rând o relație cu telespectatorul și camerele de filmat. Eternul clipboard din mână nu l-a ajuta, ba mai mult l-a încurcat când încerca să țină balantul între scriptul prezentării și improvizațiile stângace cu aer de conversație cu pretenarii la o bere.” spunea fostul prezentator TV.

”Ioana este superba…si atât. Adică nu, este o dovadă perfectă că “dictatura pizdolinelor” face pare și acum, în al 12-lea ceas, din politica editoriala din Dorbanilor 191. Iar eu sunt Stan Patitu’. În 25 de ani de TVR am avut șansa să țin în grădina proprie o mulțime de exemple. Diferența este dată de faptul că mandrel mele, blonde sau nu, aveau bun simț și dorință de a nu se face de râs. La Ioana numele de familie și rochiile superbe au fost de ajuns să anuleze auto-cenzura și simțul ridicolului. Ce contează că la două fraze plasezi 10 bâlbe, că e greu să găsești camerele, în afară de cea plasată taman în fața ta, că pui întrebări care încep dar nu știi exact unde se termină sau că e greu să-ți muți ochii din textul de prezentare. Important e că sunt fumusica și că mă place “Domn’ Primar” (citat din clasica prezentatoare în viață).
A existat și o a treia prezentatoare. Va duceți aminte prestația Conchitei din Camera verde anul trecut la Viena. Jo nu are de ce să fie acuzată de catastrofa propriei prestații. Ea nu a a avut o cameră verde ci un culoar negru, la ieșirea din scenă de unde-și răcnea întrebările tâmpe și râsul nervos. Nu e vina ei ci a pilei care a propulsat-o în situația respectivă.” a declarat Leonard Miron.

Sursa: Cancan.ro

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation