Directorul medical al Spitalul Elias o face praf pe Zăvo: “A produs mai multă vâlvă în spital. Totul e o minciună. Nu internăm oamenii pentru o durere de cap”

Internată de urgenţă joi seară după ce a leşinat în urma unor dureri de cap, se pare că starea de rău a Oanei Zăvoranu a fost doar o înscenare. Cel puţin aşa susţine medicul specialist ORL Daniela Safta de la Spitalul Elias.

După ce s-a scris că Oana Zăvoranu are o sinuzită cu sindrom meningeal şi un timpan spart, directorul medical al Spitalului Elias a precizat că vedeta nu are nici una dintre aceste probleme de sănătate.

“Oana Zăvoranu a produs mai multă vâlvă în spital. S-a prezentat la camera de gardă şi a fost diagnosticată cu o migrenă, nici măcar timpanul nu îl are perforat. I s-a dat o reţetă şi trebuie să mai facă nişte investigaţii pe care nu ştiu dacă le-a făcut sau nu. Nu a fost internată în spital… pentru o durere de cap nu internăm oamenii. Să fim serioşi, lucrez de 33 de ani la ORL şi am întâlnit doar două cazuri de meningită acută. Totul este o minciună!”, a declarat medicul specialist ORL Daniela Safta pentru Ziarul Ring.

Contrar acestor declaraţii, Mărioara Zăvoranu spunea vineri în ce stare este fiica ei. “Am vorbit cu ea foarte putin pentru că nu are voie să vorbească, e cuplată la aparate. A început cu o durere de cap si răceală, de două zile. Menajera m-a anunţat. Mai are o problemă cu timpanul şi s-ar putea să îi facă operaţie. Îi fac analize şi trebuie să îi facă şi o tomografie. Ea a mai avut probleme cu timpanul. Moşteneşte migrenele. Nu are voie să vorbească, să se mişte şi stă în întuneric. Nu are voie să mănânce. Totul e prin perfuzii cu glucoză. Medicul a spus că e foarte complicat. Şi sinusurile, şi timpanul, şi migrena. Aşteaptă toate rezultate analizelor, pentru a spune ceva concret. E legumă, ameţită, abia vorbeşte”, mărturisea aceasta.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation