Dosarul lui Ovidiu Silaghi, deschis la sesizarea ANI, a fost clasat

Dosarul privind averea lui Ovidiu Silaghi, deschis în urma sesizării ANI, a fost clasat de Comisia de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Oradea, care a constatat că provenienţa bunurilor este justificată, au anunţat avocaţii care l-au reprezentat pe fostul ministru al Transporturilor.

Comisia de specialitate de la instanţă a fost sesizată în baza raportului de evaluare întocmit de Agenţia Naţionale de Integritate în 9 noiembrie 2012.

În urma verificărilor, Comisia de cercetare a averilor de pe lângă Curtea de Apel Oradea a dispus clasarea dosarului, constatând că provenienţa bunurilor este justificată.

“Această decizie nu mai poate fi atacată de către Agenţia Naţională de Integritate, fiind astfel irevocabil infirmate concluziile raportului de evaluare al ANI”, a spus Ovidiu Mihuţ, avocat, citat de Mediafax.

Agenţia Naţională de Integritate anunţa, pe 9 noiembrie 2012, că Ovidiu Silaghi, ministru al Transporturilor şi Infrastructurii în acea perioadă, nu poate justifica 206.798 de lei (aproximativ 45.955 de euro), reprezentând diferenţa între cheltuielile efectuate şi veniturile realizate în perioada 7 mai 2012-15 octombrie 2012.

Sursa: Cotidianul

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation