Dr. Kasem Abu Bakr, magicianul silicoanelor: “De 17 ani practic arte martiale!”

 

Interviu cu unul dintre cei mai mari chirurgi esteticieni din lume, Dr. Kasem Abu Bakr

 

 

Ana Magdin: Domnule Dr. Kasem Abu Bakr, ce anume v-a impulsionat sa alegeti acest domeniu, aceasta meserie? 

 

Dr. Kasem Abu Bakr: De mic, am avut inclinatie spre arta si „faptuiri” artistice. In scoala, am excelat in domeniul fizicii (la bac fiind primul pe tara) si la anatomie (la bac fiind din primii zece pe tara) ceea m-a facut sa combin toate acestea in meseria pe care o am acum.

 

Ana Magdin: Ce face Dr. Kasem, pentru ca oamenii sa devina mai frumosi?

 

Dr. Kasem Abu Bakr: Frumusetea e in fiecare dintre noi! Eu, la consult, incerc mai intai sa aflu ce il supara pe fiecare in parte, din ce cauza a ajuns la acest discomfort si sa gasesc solutia cea mai simpla pentru remediere. De multe ori, solutia consta in schimbarea unor obiceiuri sau adoptarea unora noi si problema e disparuta. NU sunt adeptul daca mi-ai calcat pragul te-am si taxat.

Ana Magdin: Cum scapa clientii Dvs. de surplusul de kilograme?

 

Dr. Kasem Abu Bakr: Mai intai prin schimbarea regimului de viata si modul de alimentatie, sport adecvat, ulterior, daca mai este cazul, prin tratamente sau interventii adaptate fiecaruia.


Ana Magdin: Ce tratamente faciale aplicati pentru problemele inestetice, pentru intinerire, pentru a scapa de gusa, de gatul imbatranit?

 

Dr. Kasem Abu Bakr: Tratamentele faciale sunt multiple, eu fiind medic chirurg estetician, inteleg altfel nevoile si reactiile tesutului si pot adapta doua sau mai multe tehnici sau tratamente pentru a obtine un rezultat. Totul consta in intelegerea problemei, apoi putem alege de la o simpla injectare cu aminoacizi, la combinatii de mai multe feluri de substante hranitoare, de acid hyaluronic de diferite consistente, botox,diferite masti faciale, la terapie cu laser in diferite lungimi de unda si actiuni fie terapeutic, fie interventional.


Ana Magdin:  Prin ce metode scapa o clienta de brate grasute si de pielea flasca a bratelor?

 

Dr. Kasem Abu Bakr: Din pacate, aceasta problema este fie rezultatul unei slabiri rapide, fie lipsa tonifierii prin sport sau al inaintarii in varsta Ca si tratament, mai intai este indicata activitatea sportiva in zona respectiva, apoi, se poate recurge la tonifiere cu laser, fie extern fie intern, si in ultima etapa daca este nevoie, la inlaturarea excesului de piele.


Ana Magdin: Pentru talie, abdomen, solduri, ce solutii se gasesc la Dvs.? Dr. Kasem Abu Bakr: Algoritmul este acelasi, schimbare in dieta zilnica, activitate sportiva tintita pe locurile respective, apoi masaje cu laser extern, in caz ca problema este minora, sau interventional chirurgical cu laser, astfel incat sa asigur indepartarea definitiva a grasimii si tonifierea tegumentului ramas.

 

 Ana Magdin: Multe femei isi doresc picioare suple, ferme cu glezne subtiri. Isi pot implini ele acest vis si daca da, in cat timp

 

Dr. Kasem Abu Bakr: Aici, eu recomand in primul rand saritul cu coarda, pentru ca este foarte, foarte bun pentru acest segment al corpului, dar se poate apela la sculptura cu laser a zonei respective.


Ana Magdin:  Aveti si tratamente de slabire, de detoxifiere? Aveti un sfat, o recomandare?

Dr. Kasem Abu Bakr:Eu, cu toti clientii mei, sunt prieten si ne sfatuim in ceea ce priveste regimul de viata, discutam si despre  activitatea sportiva, care este tot ce trebuie, corpului omenesc. Corpul omenesc este o minune care trebuie corect exploatat si folosit din propriile resurse. Aceste ritualuri de slabire si detoxifiere sunt mai mult sau mai putin comericale, din punctual meu de vedere.


Ana Magdin:  Cum se relaxeaza Dr Kasem Abu Bakr in timpul liber?

 

Dr. Kasem Abu Bakr: Eu, dupa cum s-a constatat anterior, sunt sportiv de performanta, practic arte martiale de 17 ani, am fost si vice campoin mondial! Imi place foarte mult calatoria si aerul liber, muntele este o adevarata atractie penru mine.


Ana Magdin: Ce va place sa faceti cel mai mult in aceasta viata?

 

Dr. Kasem Abu Bakr: Sa degust succesul in fiecare parte personala si profesionala, imi place sa reusec tot ce imi propun si sa fiu acolo unde sunt asteptat sa fiu! Pana acum, am reusit, in opinia mea.

 

Ana Magdin: Sigur ca ati reusit!  Sunteti unul dintre cei mai buni in meseria Dvs, sunteti inainte de toate, un om cu un suflet foarte mare si foarte bun. Aveti toata aprecierea si tot respectul nostru! Calitatea Dvs umana superioara se simte, se vede si acest lucru este foarte important pentru toti clientii si viitorii dumneavoastra clienti!
Din tot ceea ce ne ofera viata, natura, Universul, ce va place cel mai mult pe lumea aceasta si ce va bucura sufletul?

 

Dr. Kasem Abu Bakr: Caldura familiei, copiii si linistea din natura salbatica.

 

Ana Magdin: Ganduri si sfaturi pentru oameni!

 

Dr. Kasem Abu Bakr:Relaxare si curaj. In ziua de astazi, vad tot felul de oameni care sunt foarte stresati sa obtina, sa faca, sa ajunga…si in acest stres isi pierd fie „bucati” din persoana lor, de care au uitat sa o ingrijeasca, fie frumusetea drumului de a ajunge la golul propus. Iar curajul, este o notiune care lipseste din ce in ce mai mult. Nu prea mai gaseti pe cineva care sa aiba curajul sa-si recunoasca limita, sau sa mai faca inca un pas inainte, sau sa inceapa un drum pe care il recunosc in teorie. Lipsa de curaj si relaxare, naste rautati si invidii, actiuni lipsite de spirit, si deci, lipsite de reusita iar de aici, se naste frustrarea. Asadar, relaxare si curaj! Cu siguranta vom fi mult mai verticali si mult mai reusiti in toate.

 

Interviu realizat de: Ana Morosanu-Magdin

 

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation