Elena Băsescu îşi etalează corpul sexy la plajă

Elena Băsescu îşi etalează corpul sexy la plajă

În cursul săptămânii e cocoţată pe tocuri şi îmbrăcată în deux piece-uri elegante, iar în weekend renunţă la haine şi face senzaţie pe Litoralul românesc. În ultima lună, Elena Băsescu (37 de ani) nu a ratat nici un sfârşit de săptămână la mare. Ar fi şi păcat să nu-şi etaleze trupul sexy lucrat din greu la sală.

Chiar dacă este mamă singură, Elena Băsescu se descurcă de minune cu cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Bogdan Ionescu, alias Syda. Atunci când nu este la muncă, la Camera de Comerţ, bruneta are grijă să-şi plimbe odraslele şi să le răsfeţe cât e ziulica de lungă. Destinaţia preferată? Litoralul românesc. Aici au surprins-o fotoreporterii Click!

Mai mult a surprins însă mezina fostului preşedinte Băsescu, care a afişat o siluetă de zile mari. Fund, braţe şi picioare tonifiate, decolteu ameţitor şi un bronz de revistă. Mai că ne-am adus aminte de frumoasa Elena care defila mândră pe podium în tinereţe, însă de data aceasta într-o variantă şi mai sexy.

La cât de bine arată acum bruneta, am putea crede că “doarme” în sala de sport şi că a pus lacăt pe frigider. Asta deşi în urmă cu câteva săptămâni, Elena apărea pe plajă “înfiorător” de slabă.  Acum însă a fost atracţia plajei din Mamaia, mai ales că a ales şi un costum de baie în culori vibrante, cu care atrăgea şi mai mult atenţia asupra ei.

Ca să aibă un moment de respiro, bruneta a luat şi bona filipineză pe plajă, însă chiar şi aşa a fost extrem de grijulie cu cei doi copii, Sofia Anais ( 3 ani şi 10 luni) şi Traian jr. (2 ani şi jumătate). I-a dat cu cremă, i-a ţinut de mână şi s-a jucat cu ei pe şezlong.

Mezina fostului şef de stat a făcut poze şi s-a întreţinut cu câteva doamne din apropierea şezlongului ei. Elena Băsescu a fost căsătorită cu Syda patru ani. Cei doi au divorţat amiabil la notar, toamna trecută, iar copiii au rămas în grija fiicei lui Traian Băsescu.

Sursa: Click

2

3

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation