Elena Băsescu și-a ars fața ca să scape de riduri!

Suferă baba la frumuseţe, spune o zicală din bătrâni. Iar de la vorbă la faptă e doar un pas, pe care l-a făcut, se pare, şi Elena Băsescu. Ca să scape de riduri şi coşuri, aceasta ar fi apelat la un tratament facial extrem de dureros. Medicul estetician Călin Doboş spune că ar fi vorba despre peeling chimic.

Orice femeie visează să aibă un ten perfect, ca de bebeluş. Iar în cazul în care nu se poate lăuda cu aşa ceva, încearcă fel de fel de tratamente. Multe dintre ele traumatizante. Elena Băsescu (35 de ani) a apărut, sâmbătă, la înmormântarea bunicului său, singură, fără soţ, şi cu o faţă schimonosită.

Medicul estetician Călin Doboş e de părere că nu doar suferinţa şi-a pus amprenta asupra chipului EBei, ci şi un tratament dureros de înfrumuseţare.

“Pomeţii par modificaţi, dar nu-mi dau seama dacă şi-a injectat ceva sau poate şi-a făcut un lifting. Dar, să nu uităm că omul când plânge şi nu doarme poate arăta şi aşa. Cu siguranţă poate fi vorba şi de o sursă de inflamaţie după un peeling chimic. Un peeling profund poate crea edem de acest gen şi o coloraţie aşa cum se poate vedea în poză. În plus, atunci când este făcut pe perioada verii, odată cu expunerea la soare, poate să creeze o discromie ca aceasta. Nu trebuie să excludem nici plasma gravidică – pătarea feţei după sarcină”, a declarat, pentru Click!, Doboş.

Sursa: Click

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation