Elena Udrea nu se desparte de Aqua Carpatica nici in arest! Legaturi dubioase intre Jean Valvis si fostul ministru

Întoarsă în arestul Poliţiei Capitalei, fiind acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu în Dosarul Gala Bute, Elena Udrea are parte de noi acuzaţii extrem de grave. Activitatea acesteia de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului este contestată de şeful unei importante companii de publicitate.

Teddy Dumitrescu, șeful grupului Publicis, a reacționat pe pagina sa de Facebook în contextul cercetării penale a Elenei Udrea. Dumitrescu spunea că fostul ministru ar fi dat peste 20 de milioane de euro sub forma unor licitații trucate companiei The Group, deținută de Zoltan Szigeti.

Surse din cadrul Directie Nationale Anticoruptie ne-au precizat ca Elena Udrea a pompat sute de mii de euro si in buzunarele omului de afaceri evreu Jean Valvis, patronul Aqua Carpatica, pentru a convinge romanii, prin campanii publicitare agresive, ca Aqua Carpatica este cea mai pura apa minerala din tara nostra.

Cu totul fals, Consiliul National al Audiovizualului interzicand, la un moment dat, in anul 2014, reclama mincinoasa a lui Valvis.

Dovada legaturii dintre Valvis si Udrea o dovedeste si fotografia alaturata in care Elena Udrea, cu cateva minute inainte de a intra in arestul Politiei Capitalei, prezenta ostentativ la toate televiziunile din România o sticla Aqua Carpatica, de apa plata de 0,5 l, stiind ca este filmata in direct.

Sa fie inca o dovada de loialitate fata de “paraindaratul” prietenului Valvis sau o dovada de publicitate mascata pe care o practica de mult timp, pe la diferite emisiuni TV, in special B1 TV, compania Aqua Carpatica?

Vom reveni cu amanunte despre acest nou scandal care se arata la orizontul banilor negri din publicitatea Radio-TV.

Decebal Necsulescu

Invartelile lui Valvis cu Udrea ies in sfarsit la iveala

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation