Elena Udrea, sexy pe Litoral în haine de 4.000 de euro

Elena Udrea, sexy pe Litoral în haine de 4.000 de euro

Nici la Săptămâna Modei de la Paris nu găseşti atâtea firme de lux laolaltă. În Mamaia, de 1 Mai, fiţele au făcut legea, iar dacă nu aveai poşetă sau pantof de la 500 de euro în sus, probabil că erai arătat cu degetul. La înălţime a fost Elena Udrea, care “a pus” pe ea nu mai puţin de 4.000 de euro.

Te dor ochii de atâta lux, dar simţi şi o jenă la portofel când priveşti imaginile surprinse de fotoreporterii Click! în weekend, pe Litoral. Cluburile Loft şi Bamboo din Mamaia au fost punctul de întâlnire al vedetelor, iar acestea nu puteau merge la dans îmbrăcate orişicum.

De exemplu, Elena Udrea (43 de ani) şi-a pus cele mai subţiri tocuri, cei mai sfâşiaţi şi mulaţi pantaloni şi cea mai aurie poşetă. Fostul ministru, care îşi aşteaptă condamnarea în dosarul “Gala Bute”, a mers sâmbătă în club însoţită de iubitul ei, Adrian Alexandrov, şi a atras toate privirile încă de la intrare. Accesoriile şi hainele Elenei sunt cap de listă pe site-urile exclusiviste de shopping: sandale Tom Ford cu lăcăţel (1.000 de euro), poşetă Yves Saint Laurent (1.800 de euro), ochelari de soare Christian Dior (500 euro) şi curea Hermes (700 de euro). Nu puteau lipsi bretonul celebru, oja şi rujul roz, pentru ca imaginea de femeie fatală să fie completă.

Sursa: Click

2

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation