Exclusivitate/ Angajatii OTV pregatesc o greva spontana pentru ca nu si-au primit salariile din 20 septembrie!

Angajatii  televiziunii lui Dan Diaconescu se pregatesc de o revolta spontana la sediul OTV deoarece Diana Voiculescu, directoarea postului, nu le-a mai achitat salariile din data de 20 septembrie.

“Este chiar o bataie de jos la adresa noastra. Avem si noi datorii la banci, rate si copii de crescut, iar Dan Diaconescu a venit cu sacii de bani la OTV si ne-a sfidat cand l-am intrebat de salarii.

Diana Voiculescu a luat chiar in noaptea trecuta saculetii cu bani, adusi de Dan Diaconescu la sediul OTV, deoarece erau din contul ei personal, de la OTP Bank si i-a dus acasa, dupa ce l-a balacarit pe DD, ca la usa cortului, ca a pierdut dobanda de la banca, din cauza prostiei lui cu OLTCHIM.

Nu mai rezistam asa si daca nu se rezolva astazi, cand revine din Germania, maine intrerupem emisia OTV”, ne-a declarat unul dintre angajatii postului de care depinde buna functionare a televiziunii poporului.

Toti angajatii OTV si nu numai, o considera pe Diana Voiculescu- “scorpia din OTV”, cum o “alinta” salariatii, vinovata ca isi bate joc de cei care muncesc cu adevarat pe niste salarii de mizerie si in conditii greu de descris atat pe timpul verii cat mai ales al iernii, cand caldura si apa calda lipsesc cu desavarsire.

Greva care se va declansa maine va fi pe termen nelimitat, pana cand salariile vor fi platite la zi.

Ana Lis

Diana Voiculescu, blonda “”scorpie”din spatele lui Dan Diaconescu

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation