EXCLUSIVITATE: CARE ESTE LEGATURA DINTRE DAN DIACONESCU SI “CRIMA” DE LA CARACAL

http://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/07/DD.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/07/DD.jpgEXCLUSIVITATE: CARE ESTE LEGATURA DINTRE DAN DIACONESCU SI “CRIMA” DE LA CARACAL

CCR a declarat astazi neconstituţionale modificările aduse Codurilor Penale. Practic intreg procesul de revizuire va trebui reluat. Aparent, la prima vedere,  decizia CCR nu are nicio legatura cu tragedia de la Caracal.  Putini stiu, insa, ca astazi celebrul ziarist Dan Diaconescu, nascut si crescut in Caracal, urma sa isi recapete dreptul de a aparea la televiziune ca realizator sau ziarist investigator.

Contactat telefonic, Dan Diaconescu ne-a declarat in exclusivitate urmatoarele: ” Curtea Constitutionala practic, de frica opiniei publice si a lui Iohannis, si-a incalcat dupa 7 amanari propriile decizii in care recunostea constitutionalitatea anumitor articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala. Aceste articole practic imi redau mie dreptul la libera exprimare, dupa mai bine de doi ani si jumatate de tacere impusa nedrept de instantele din Romania.

In alta ordine de idei, caracalean fiind, vreau sa imi exprim si eu parerea despre tragedia de la Caracal. Presupusul criminal, Gheorghe Dinca, nu avea cum sa o arda in butoi pe tanara Alexandra, dintr-un simplu motiv ca trebuie atinsa o temperatura de ardere de minim 2000 de grade celsius, asa cum mi-a confirmat astazi o sursa a mea mai veche de la Crematoriul Cenusa din Capitala si un general de Securitate care s-a ocupat de celebrul caz Ramaru. Alexandra nu a fost nici macar transata, deoarece nu s-a gasit nicio picatura de sange in casa sau curtea presupusului criminal, asa cum a fost in cazul Cioaca-Elodia. Dupa parerea mea Alexandra traieste! 

Veti vedea in continuare ca institutiile de forta din Romania o sa il scoata nebun pe Dinca. Primul pas a fost facut deja de Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, care a declarat ca Gheorghe Dinca a avut nu mai putin de 8 internari la Psihiatrie. Ori, daca a fost internat la glumeti de 8 ori, intreb si eu cum a fost posibil ca Politia din Caracal sa ii dea un carnet de conducator auto? Ma opresc doar aici cu dezvaluirile pentru a nu-i supara pe cei care inca imi tin gura inchisa si nu ma pot exprima liber”.

A consemnat: Alexandra Noaptes

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation