Familia Dolănescu era să piară într-un accident aviatic!

Familia Dolănescu era să piară într-un accident aviatic!

Ionuț Dolănescu și familia lui au avut o mare cumpănă la sfârșitul anului trecut, una care încă îi dă coșmaruri noaptea cântărețului și despre care cu greu și-a găsit curaj să vorbească. Drumul din România spre America, din octombrie, era să fie ultimul. Avionul a luat foc în aer și puțin a lipsit să moară toți pasagerii…

Pe 8 octombrie anul trecut, drumul obișnuit de la o casă la alta, adică din România în America, avea să ia o turnură teribilă pentru Ionuț Dolănescu, soția lui, Doinița și cei trei copii ai cuplului, Vlad Ionuț, Maria Ioana și Iancu Nicolae.

Din București până la Frankfurt (Germania) cei cinci au avut un zbor lin, însă cea de-a doua parte a zborului, de la Frankfurt spre Orlando, SUA, a fost una de coșmar.

La bordul cursei Lufthansa 464, care a decolat de la Frankfurt cu destinația Orlando, a izbucnit un incendiu în carlinga piloților.

Panica s-a instalat în momentul în care fumul înecăcios s-a împrăștiat în interiorul întregii aeronave, atunci pasagerii au început să-și dea seama că lucrurile merg prost și ar putea avea loc o tragedie. A urmat o oră de groază pentru cei 345 de călători și 18 membri ai echipajului.

Pilotul și copilotul ai luat decizia de a devia de la cursul stabilit inițial, ca să poată ateriza pe cea mai apropiată aeroport.

Într-un final, au reușit să așeze avionul pe sol la Gander, pe insula canadiană Newfoundland.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation