Fanteziile sexuale ale milionarilor din dosarul “Prostituate pentru VIP-uri”

Studentele au povestit cu lux de amănunte cum au lăsat cursurile de la facultate, pentru câteva mii de euro.

Milionarii preferă să facă sex în trei, cu studente alese pe sprânceană. Petreceri private în cluburi de lux, hoteluri de cinci stele şi studente virgine pentru care se plătesc până la 10.000 de euro sunt ingredientele dosarului “Prostituate pentru VIP-uri”. “Evenimentul Zilei” prezintă filmul anchetei în care au fost acuzate de proxenetism Andreea Marta, soţia lui Codruţ Marta, fostul şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, în prezent dispărut, şi sora ei, Maria Lungu. Prostituatele au povestit la DIICOT, cu lux de amănunte, cum au ajuns să primească mii de euro după ce s-au culcat cu milionarii români. Originară dintr-un sat din Bacău, Delia Golai a ajuns să facă sex în trei cu milionari celebri din România: Puiu Popoviciu şi Marius Cristescu.

Amor de cinci stele

Alături de surorile Andreea Marta şi Maria Lungu, Delia a dat detalii picante despre excursiile sexuale la care a participat. Împreună cu cele două proxenete a fost în Milano, Geneva, Nisa sau Monte Carlo şi a primit între 600-700 de euro pe zi, plus transportul decontat. Ea nu a putut uita cafeaua pe care a băut-o, împreună cu prietena sa “Vulpiţa”, la Café du Paris din Monte Carlo. Partenerul lor de discuţii era Puiu Popoviciu. După relaxarea de la terasă, cele două fete s-au dus într-un hotel de cinci stele. “După în timp, în cameră a venit Puiu Popoviciu, cu care cele două tinere au întreţinut raporturi sexuale”, arată procurorii DIICOT.

Excursiile sexuale

“În ziua următoare, Andreea Marta şi Maria Lungu le-au dus pe Delia şi Vulpiţa la o întâlnire cu un român pe nume Dragoş, persoană despre care Delia Golai ştie că are o casă în Monte Carlo şi acesta a dorit să petreacă o noapte cu Vulpiţa”, a fost refăcut traseul sexual al studentelor. Nici nu a ajuns bine în România, că Delia a fost solicitată, pe terasa Casa di David, la un alt client milionar. “În timp ce stăteau şi discutau la masă, Andreea Marta a luat-o de o parte şi i-a spus că unul dintre bărbaţii de la masă, pe nume Marius Cristescu, este foarte bogat, apare în revista Forbes şi că ar dori ca Delia Golai şi Oana Maria Ilieş să meargă cu el şi vor primi de la el câte 500 de euro de fiecare”, au refăcut scena procurorii. Partidele sexuale în trei s-au ţinut într- un apartament luxos din cartierul Francez.

Poveştile studentelor şi ale fotomodelor transformate în prostituate de lux sunt condimentate cu fanteziile milionarilor: unii voiau să fie bătuţi, alintaţi, sau erau violenţi în pat. De asemenea, unii dintre aceştia erau dispuşi să plătească sume exorbitante pentru a putea face sex cu studente virgine din Republica Moldova. În unele cazuri, ele au fost nevoite să refuze clienţii aduşi de Andreea Marta. Carmen Hotico a avut o întâlnire, la restaurant, cu un anume Marius P. Fetei “nu i-a plăcut modul de compor tare al acestei persoane, a refuzat să mai rămână şi a plecat”.

Afacerea Andreei Marta mergea perfect, mai multe prostituate au spus că aceasta câştiga mii de euro de la clienţii lor.

“De ce acum, când soţul meu este dispărut şi cercetat penal, eu trebuie să fiu arestată? Eu nu cred în coincidenţe!”

ANDREEA MARTA, proxenetă

“Andreea Marta le spunea tinerelor cum să se îmbrace pentru întâlniri, cum să se machieze, ora şi locul întâlnirilor.”

DIICOT, actul de acuzare

Cine sunt amatorii de sex plătit care au poftit la “fetiţele” Andreei Marta

Clienţii prostituatelor au fost interceptaţi când solicitau studente “premiante”

Numele mai multor afacerişti şi persoane din lumea mondenă apar în declaraţiile prostituatelor. Ei vor fi chemaţi la audieri, în calitate de martori, de către procurorii DIICOT, pentru a da detalii despre partidele de sex plătit.

Deputatul PNL de Buzău, Titi Holban, este membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură şi industrie alimentară. Parlamentarul este căsătorit şi are doi copii. Prostituata Carmen Hotico l-a recunoscut de client.

Puiu Popoviciu este unul dintre cei mai influenţi actori de pe piaţa imobiliară din România. În 2003, a fost inclus în top Capital cu o avere de cel puţin 100 de milione de dolari. Este acţionar la mallul din Băneasa, proprietar al mai multor hoteluri de lux.

Marius Cristescu are, împreună cu fratele său Emil, o avere de aproximativ 500-550 de milioane de euro. Majoritatea investiţiilor sunt în Banat, dar şi-a extins investiţiile şi în Bucureşti, pe platforma industrială Faur.

Omul de afaceri Mihail Sorin Săpunărescu deţine restaurante de lux în Bucureşti şi este acţionar la cluburi de fiţe din zona Herăstrău.

Unul dintre cei amintiţi, Marius P., este conferenţiar la Facultatea de Ştiinţe Politice Deşi prostituatele au declarat că i se adresau cu “domn profesor”, el a negat orice legătură cu acest dosar.

Cetăţeanul german Adrian Alexander Smeu este unul dintre cei mai bogaţi investitorii imobiliari din Bucureşti. Este proprietarul unui hotel de lux în centrul Capitalei.

Avocatul George Iorgovan este fiul “Părintelui Constituţiei”, Antonie Iorgovan. A fost consilierul primarului general al Capitalei, Sorin Oprescu, şi a condus Comisia de Restituire a Proprietăţii.

Prostituatele au turnat procurorilor mai mulţi oameni de afaceri din Tulcea, Călăraşi şi Bucureşti. 

“Trăgeau” în studente

Surorile Andreea Marta şi Maria Lungu, împreună cu taximetristul Vasile Panait, vor fi cercetate în libertate. Ele au fost arestate preventiv câteva zile, dar magistraţii au decis că nu sunt un pericol social. Una dintre complicele lor, Victoria Spânu, zisă Vicky, este în continuare de negăsit. Femeia se ocupa, în special, de grupurile de turişti italieni sau germani care veneau la vânătoare în România. Vicky organiza adevărate orgii sexuale cu turiştii la o fermă din Călăraşi, proprietatea lui Mihai Peanci şi a fiului său, Daniel Peanci. La aceste petreceri ar fi venit, într-o escapadă vânătorească, fostul fotbalist italian Roberto Baggio. Un alt nume care a fost pomenit în declaraţiile prostituatelor, ca amator de sex plătit, este cel al lui Vasile Turcu, fostul finanţator al clubului Dinamo Bucureşti.

Curve de lux: Botic şi Vampiriţa

Prostituatele care au intrat în patul milionarilor erau alese cu grijă de Andreea Marta. Participante la concursuri de “Miss” sau prezentări de modă, de regulă studente, ce aveau nevoie de bani pentru a se întreţine, cunoscătoare de limbi străini. Aceste cerinţe erau necesare întrucât clienţii proveneau din rândul persoanelor publice, oameni de afaceri, cetăţeni străini potenţi financiar, persoane din lumea mondenă. Pentru discreţie, prostituatele primeau indicative sexuale: Oana Maria Ilieş -“Catedrala”, Corina Puenaru – “Botic”, Ştefania Andreea Ungureanu- “Gărgăriţa”, Delia Golai- “Sandra” sau “Sandra Bulock”, Carmen Hotico – “Cleopatra”, Mihaela Cristina Dulgheru- “Vampiriţa”, Andreea Florela- “Florel” sau “Pisi”, Ana Maria Despa- “Anuţa”. Preţul minim pentru o partidă de sex cu una dintre prostituate era de minim 500 de euro, dar putea ajunge şi la 10.000 de euro. Tariful era mărit în funcţie de fanteziile solicitate şi de destinaţiile unde erau chemate fetele.

Sursa: Evenimentul Zilei

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation