Fenechiu s-a întâlnit, sâmbătă, cu Ponta şi i-a predat mandatul la Transporturi

Vicepresedintele PNL Relu Fenechiu a precizat ca s-a intalnit sambata cu premierul Victor Ponta pentru “a-i preda” mandatul de la Ministerul Transporturilor.”M-am intalnit cu premierul si i-am predat mandatul de la Ministerul Transporturilor”, a spus Fenechiu, citat de Mediafax.

Fostul ministru al Transporturilor a declarat ca l-a sunat vineri pe premierul Ponta pentru a-si prezenta demisia de la minister, dar ca nu exista un document oficial depus la Guvern. Acesta a explicat ca initial convenise sa-si dea demisia sambata, dar dupa ce a vazut “spectacolul televizat” l-a sunat pe premier si l-a anuntat ca demisioneaza.

Fenechiu a fost intrebat daca in cazul sau a fost vorba despre o demisie prin telefon sau a fost revocat. “Atat timp cat eu eram intr-un colt de tara, iar premierul era in alt colt de tara nu puteam sa imi prezint demisia decat telefonic. Dincolo de toate, procedura constitutionala este revocarea”, a spus el.

Fostul ministru a mentionat, la intrebarea daca exista o demisie scrisa depusa la minister, ca “nu exista o hartie facuta”. (hotnews.ro)

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation