Fiica Andreei Esca se iubea cu băiatul lui Omar Hayssam

Andreea Esca (42 de ani) nu se aştepta ca frumuşica ei fiică, Alexia (14 ani), care a intrat de doar cinci luni în posesia buletinului, să se îndrăgostească de la o vârstă atât de fragedă.

Încă din august, ştirista de la PRO TV mirosise că puştoaicei, incredibil de frumoasă, îi picase cu tronc un băiat.

De ce i-a fost frică n-a scăpat! Andreea Esca a cam ridicat din sprânceană când şi-a dat seama, toamna trecută, că fata ei are fluturi în stomac – nu de alta, dar Alexia are doar 14 ani. Dar, nici că a putut să-i facă teoria chibritului, căci şi ea, la rându-i, a fost săgetată de Cupidon, tot în primul an de liceu.

”Primul meu iubit a fost un coleg de liceu. Eu eram în clasa a IX-a, iar el era în clasa a XI-a. A fost o poveste foarte frumoasă, care a durat pană la sfârşitul liceului”,  mărturisea Andreea, într-un moment de sinceritate. Dacă vedeta tv a trăit primii fiori ai dragostei alături de Bogdan, fiul cel mare al actorului Alexandru Arşinel, Alexia se declară topită după Rashid Omar, nimeni altul decât fiul lui Omar Hayssam, aflat în prezent după gratii, la Penitenciarul din Rahova. Dar, problemele pe care controversatul afacerist le are cu legea nu par un impediment în relaţia Alexiei cu Rashid. Nici măcar Andreea Esca nu le-a interzis celor doi adolescenţi să-şi continue povestea de dragoste, deşi, cu siguranţă, de–a lungul vremii, ea a prezentat la PRO ştiri cu Omar. Apropiaţii lor susţin că cel care nu e mulţumit de această poveste de dragoste este Alexandre Eram, tatăl fetei. Dar îşi lasă prinţesa să iasă la suc cu Rashid, convins fiind că relaţia lor nu va dura la infinit.

Sursa: Click

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation