Floricica Dansatoarea a batut la audienta Vocea Romaniei Jr.

Floricica Dansatoarea a batut la audienta Vocea Romaniei Jr.

In goana dupa audienta, Antena 1 a aruncat-o in lupta pe Floricica Dansatoarea, una dintre cele mai active participante la protestele de la Cotroceni. Si audienta a fost pe masura.

Conform unui comunicat Antena 1, emisiunea IUmor a fost lider, atat pe publicul comercial din mediul urban, cat si la nivelul intregului public din mediul urban.

Astfel, la nivelul publicului comercial (cu varste cuprinse intre 18-49 de ani), emisiunea s-a clasat pe primul loc in topul preferintelor telespectatorilor, cu o audienta medie de 11,8 puncte de rating si 25,9% cota de piata, in timp ce pe locul al doilea s-a clasat ProTv (cu Vocea Romaniei Junior), cu o medie de 8 puncte de rating si 17,6% cota de piata.

iUmor a fost lider si la nivelul intregului public din mediul urban, cu o audienta medie de 8,2 puncte de rating si 16% cota de piata, in timp ce ProTV s-a situat pe pozitia secunda, cu 7,7 puncte de rating si 15% cota de piata.

Nu toata lumea a fost insa incantata de ideea de a o aduce pe Floricica in emisiune. Chiar inainte ca ea sa inceapa sa danseze pe o piesa a trupei Metallica, Cheloo (membru al juriului) a parasit platoul.

“Nu stiu care e motivul pervers, Delia si-a dorit-o pe Floricica Universala in platou, insa mie mi-a stricat ziua. Televiziune! Asta-i televiziune!”, a spus Cheloo, care a numit-o pe Floricica Dansatoarea “o nulitate recunoscuta la nivel national”.

“Daca asta e televiziune, viitorul meu este la radio!”, a mai spus acesta in timp ce parasea platoul.

Sursa: Ziare.com

1

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation