Igor Girgin este cel care a ucis 298 de oameni!

Joi, un avion cu 298 de civili la bord, a fost doborât la granița dintre Ucraina și Rusia! Primele acuzații i-au indicat ca vinovați pe rebelii proruși din zonă. Rusia a aruncat vina pe Ucraina. Însă, insurgenții care vor idependența zonei de est a Ucrainei, au recunosctut, prin liderul lor, că ei au doborât avionul.

IGOR STRELKOV, pe numele său adevărat Igor Girkin, este liderul separatiștilor pro-ruși din estul Ucrainei, iar în cursul după-amiezii de joi, a postat pe o rețea de socializare un mesaj în care susține că a doborât două avioane, unul dintre acestea fiind foarte posibil Boeingul 777 aparținând MALAYSIA AIRLINES.

 

IGOR Girkin este cetățean rus, mercenar de profesie, luptător pe mai multe fronturi, iar în ultima perioadă a fost cunoscut ca liderul separatiștilor pro ruşi din estul Ucrainei. Acesta este cunoscut sub numele de IGOR STRELKOV, care se traduce în limba română “Pușcașul” datorită faptului că este un foarte bun cunoscător al diferitelor tipuri de armă și le folosește cu îndemânare.

Igor Strelkov a revenit în atenția publică după ce joi, imediat după doborârea unui avion comercial al Malaysia Airlines a fost doborât de rachete sol-aer, un mesaj pe o rețea de socializare spunând că separatiștii pro-ruși au doborât două avioane ucrainene. Acesta susținea în postare că avion de joi era un AN26, dar ulterior s-a dovedit că este vorba de Boeingul 777 al Malaysia Airlines, citează deschide.md, site-ul censor.net. Din postarea lui Strelkov rezultă, scrie presa internațională, că separatiștii au confundat aeronava malaysiană cu una ucraineană.

”Avionul a fost doborât undeva în jurul oraşului Torez (din regiunea Doneţk). Este în spatele minei Progress. V-am avertizat – nu zburaţi în cerul nostru”, a precizat Girkin prin intermediul contului său de Vkontakt.

Sursa: Stiri pe surse

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation