ÎN ATENTIA DIICOT: CÂRNĂȚARUL DINICĂ DUMITRU CĂTĂLIN, ZIS “CĂTĂ”, A ESCROCAT UNICREDIT BANK CU PESTE 300.000 EURO!

http://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cata-4.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cata-4.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cata-4.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cata-4.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cata-4.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cata-4.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cata-4.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cata-4.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cata-4.jpghttp://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/06/Cata-4.jpgÎN ATENTIA DIICOT: CÂRNĂȚARUL DINICĂ DUMITRU CĂTĂLIN, ZIS “CĂTĂ”, A ESCROCAT UNICREDIT BANK CU PESTE 300.000 EURO!

Mai multi romani care lucreza in constructii in Viena ne-au semnalat faptul ca un anume “Cătă” caută sa angajeze in domeniul constructiilor mai multi muncitori calificati, carora le promite câte in Lună si in stele ca sa-i “agațe” la muncă, iar ulterior sub pretextul ca “nu stiu meserie” îi arunca in strada, fără bani in buzunar sau bilet de retur în Romania.

Cine este escrocul Dinică Dumitru Cătalin, zis “Cătă”

Numitul Dinică Dumitru Cătălin, zis “Cătă” se dă destept prin Viena, unde se recomandă mare antreprenor in constructii.

In realitate, “Cătă” nu este altceva decat un escroc de joasă speță care a țepuit banca Unicredit Bank cu suma de 306.000 euro.

Concret, in 24.03.2008, pe baza unor adeverinte de venit false, Cătălin Dinică semneza Contractul de credit de nevoi personale nr. 70276811 cu sucursala Carol a Unicredit Bank, reprezentata prin directoarea Claudia Maria Chindriș.

Dinică Cătălin aduce drept garantie un imobil situat in spatele Guvernului Romaniei, pe strada Argentina nr. 27, intentia lui fiind de la inceput sa “ardă” banca, prin faptul ca prefera să piardă acest imobil decat sa restituie creditul.

Lucru care s-a si intamplat. Din cei 306.000 euro escrocul isi cumpara un imobil in Viena, pe strada Ramperstoffer si isi infiinteaza mai multe societati prin care ruleaza si isi bate joc de muncitorii romani care doresc si ei sa castige o pâine cinstita in fosta capitala a Imperiului Austriac.

In episodul urmator vom reveni cu cateva marturii cutremuratoare ale muncitorii romani care au trecut pe la escrocul “Cătă”!

Executarea silită a țeparului Cătalin Dinică

In anul 2010 escrocul “Cătă”, cu complicitatea directoarei Claudia Maria Chindris, incheie un amendament la data de 09.10.2010 prin care acesta se obliga sa ramburseze creditul ramas de 266.000 euro, intr-o singura tranșă, la data de 06.06.2011.

Lucru care nu s-a intamplat, Dincă Dumitru Cătalin parasind Romania pe care o revede abia in ianuarie 2015 cand isi obtine noul pasaport, renuntand la cartea de identitate romanescă.

Abia la data de 05.10.2018, vazand ca au fost țepuți cu adevarat, Biroul de avocatura MOCANU SI ASOCIAȚII, depune catre Biroul de Executori Judecatoresti Asociati “AEQUITAS”, cererea de executare silita impotriva escocului DINICĂ DUMITRU CĂTĂLIN, pentru suma de 208.989,24 Euro, gaură data Unicredit Bank.

La data de 09.11.2019, Sectia a II-a Civila a Judecătoriei Sectorului 1 Bucuresti, prin incheierea din Dosarul nr. 30825/299/2018, “incuviinteaza executarea silita a escrocului Dinică Dumitru Cătalin pentru suma de 208.989,24 Euro”.

Sentinta ramane definitive si irevocabila la data de 30.01.2019, deoarece escrocul Dinică nici macar nu se sinchiseste sa faca apel, desi avea acest drept legal.

Încep anchetele la Unicredit Bank

Din informatiile primite de la conducerea centrala a Unicredit Bank, in urma solicitarilor “România Press”, banca a demarat o actiune de verificare si anchetare a Directoarei Chindriș Maria Claudia si a Alinei Moșneanu-Relationship Manager, pentru modul ușor de acordare in anul 2008 a creditului in suma de 306.000 euro, cat si a documentelor de venituri ale escrocului Dinică Cătălin depuse atunci la Dosar, urmand sa fie sesizat Parchetul de pe langa Judeactoria Sectorului 1 Bucuresti.

In acelasi timp, Unicredit Bank s-a adresat Unicredit Bank Austria si echivalentului austriac al Biroului de Credit din Romania pentru identificarea tuturor conturilor personale cat ale societatilor pe care le are in Viena escrocul Dinică Dumitru Cătălin, in vederea popririi tuturor veniturilor acestuia in vederea recuperarii prejudiciului creat.

Escrocheria cu cârnățăria Kaiser Wurstel

In noiembrie 2018, cu putin timp inainte ca Judecatoria Sectorului 1 sa pronunte executarea silita, escrocul Dinică Dumitru Cătălin, prin “săgeata” sa, contabilul Viorel Prepeliță, pregateste o noua escrocherie in Bucuresti: deschiderea in zona Primaverii Charles de Gaulle a unei cârnățării vieneze pompos denumite KAISER WURSTEL, pentru care acesta s-a ales cu un dosar de cercetare penală la Sectia 1 Politie.

In episodul urmator vom detalia noua escrocherie a lui Cătă, cu mentiunea ca de această data acesta incearca sa distrugă linistea atat a cumnatului său cat si a contabilului sau Viorel Prepeliță, pe care l-a atras fara voia lui in aceasta noua afacere.

Va vom prezenta documente, inregistrari video si fotografii puse la dispozitie de catre contabilul firmei lui Cătă , prin care vom demonstra cum o investitie de 5.000 euro vrea sa o transforme intr-o inselatorie de 20.000 euro!

Intre timp, îi rugam pe muncitorii românii din Austria care au avut de-a face cu acest escroc sa ne trimita informatii pe adresa de email: office@romaniapress.ro , Agentia de presă “Romania Press” asigurandu-le anonimatul si protectia prin colegii de la Sectia 1 Politie Bucuresti.

Va urma…

Alexandra NOAPTEȘ

 

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation