Indragostiti-va in direct, Domnul Dan!

S-a inchis Oteveul. Cam tarziu. Adica, mie personal mi se brehane. Oricum, sa fim sinceri, cine se mai uita in ultima vreme la Oteve? A, daca l-ar fi inchis cand trebuia, adica in mijlocul serialului Elodia, da, prieteni, era tragedie!

Pana si Plesu se uita pe vremea aia la Oteve! Sunt sigura de asta. Bine, Plesu se uita si la Capatos, altfel nu-mi explic cum de ne injura elevat prin editoriale despre Romania in chiloti. De parca Romania lui, cu omleta in barba netunsa, ar fi mai de prestigiu.

Dar, sa revin la Oteveu. Am fost si eu in studio la Domnul Dan. De vreo 10 ori, cred. Atat am rezistat. M-as mai fi dus, dar era unul, gen invitat permanent care ma calca pe nervi. Avea o sapca luata din Bulgaria pe care scria Capitan, era gras, vopsit saten-inchis si vorbea in dezacorduri.

Tin minte ca intr o noapte m-a sunat Domnul Dan sa vin urgent la garsoniera, ca Romania e in fata unui dezastru. Americanii care filmau Anaconda 3, in padure la Snagov, scapasera anaconda in lac si deja avea Domnul Dan informatii ca 11 copii erau dati disparuti. Stiti ca m-am dus, da? In studio, agramatul cu eterna lui sapca si femeia-sarpe (ii traia creatura pe atunci), Carmen Plesa.

Eram eu, Domnul Dan, Sepcuta agramata, Femeia Sarpe si Sarpele. Eru 42 de grade afara si  Domnul Dan, ori de zgarcit ori de sensibil, refuza sa dea drumul la aerul conditionat. N- am inteles nimic din emisiunea aia, dar Domnul Dan era lider de audienta. A doua zi, Geta, vanzatoarea de la chioscul din Rond mi-a zis ca nu e primul sarpe pe care il pierd americanii in zona.Ca sa-i zic „lu’ Domnu Dan”  treaba asta, are ea surse sigure.
Oteveul Domnului Dan a fost mare. A pus un presedinte, pe Basescu. A facut istorie in televiziunea romaneasca. Suntem rezultatul Oteveului Domnului Dan, oricat de putin ne ar placea treaba asta. Oricat de ipocriti am fi, ne-am uitat cum a cazut bona Magdei Ciumac printre bratele de loterist ale lui Ogica, ne-am tinut rasuflarea cand picioarele Domnului Dan faceau bicicleta deasupra tomberonului lui Tolea, ne-am prapadit de ras cand Magda vorbea cu ingerasii, am invatat sa dansam de la travestitul Alexandra House Turbat, am vazut cum ii creste parul lui Naomi ca apoi sa fie tunsa gen Sinead O’Connor.
Personal ii multumesc Domnului Dan pentru ca mi-a aratat ca nu oricui ii sta bine intr-un Rolls Royce. In rest, Oteveul nu moare. Astazi, Oteveul e peste tot. Asa ca, Domnul Dan, n- are rost sa te intristezi aiurea.

Mara Bănică
P.S.: Daca “Indragostiti-va in direct” nu e inregistrata la OSIM, o ciordesc eu si Serghei Mizil la TV6. Cineva trebuie sa duca steagul, pana la urma, nu? Va pup, Domnul Dan si sper sa nu ajungeti niciodata presedinte.

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation