Ipoteză şocantă în cazul copilului ucis de câini

O ipoteza socanta a aparut in cazul copilului ucis de caini, la doar cateva zile de la inmormantare. Avocata femeii care a adoptat cainele ucigas si apoi i-a dat drumul pe strazi a lansat un scenariu potrivit caruia baiatul ar fi fost ucis de fapt de un caine de lupta aflat in apropiere, ulterior fiind muscat de maidanezii care se aflau in zona. Femeia spune ca aceasta pista va fi analizata si ca s-ar putea merge chiar pana la deshumarea micutului Ionut.
O ipoteza absolut zguduitoare rastoarna cazul lui Ionut, baiatul de patru ani ucis de caini in Capitala, in zona Parcului Tei. Femeia care a adoptat cainele ucigas si care i-a dat apoi drumul pe strazi ar putea cere deshumarea micutului pe care parintii tocmai l-au condus, cu nemarginita durere, pe ultimul drum, ca urmare a unor informatii pe care le-a primit si care o fac sa sustina ca baiatul ar fi fost omorat, de fapt, de un caine de lupta, din rasa Rottweiler.
Avocatul Simona Hanea a declarat, la Romania TV, ca informatiile privind posibilitatea ca micutul sa fi fost ucis de un rottweiler si nu de maidanezii despre care s-a vorbit va fi verificata, fiind posibil sa se ajunga chiar la o cerere privind deshumarea copilului.
“Am dori ca aceste animale capturate de la locul incidentului sa fie pastrate in viata pana la pronuntarea unei sentinte definitive, pentru ca probele care au fost prelevate de la animale vor fi facute publice. Exista informatii cum ca in locul unde a fost ucis nu erau numai acesti caini comunitari, ci existau si caini de lupta”, spunea Simona Hanea, la B1 TV.

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation