Jimi, tatăl Biancăi Drăgușanu, l-a cunoscut weekendul trecut pe Slav

Bianca (30 de ani) a luat aminte la vorbele cu tâlc ale lui Victor (33 de ani), care declarase deunăzi că între ei încă nu se pune problema căsătoriei, cu atât mai mult cu cât nici măcar nu i-a cunoscut părinţii. Prin urmare, weekendul trecut, frumoasa vedetă l-a luat de mânuţă pe Victor şi l-a prezentat tatălui ei, “Jimi”, dar şi surorii sale, Oana, şi fiului acesteia, Darius. Marea întâlnire a avut loc într-o cafenea din oraşul Călan (jud. Hunedoara), unde cei doi bărbaţi s-au împrietenit din prima clipă.

“Jimi” – tatăl vedetei, Oana – sora acesteia, Darius – nepotul, Bianca și Victor Slav s-au întâlnit la Călan, acolo unde prezentatorul rubricii Meteo de la PRO TV a făcut cunoștință cu familia Drăgușanu

Radu “Jimi” Drăguşanu (58 de ani), maseur al echipei de fotbal Jiul Petroşani, n-a comentat nimic despre foştii iubiţi ai fiicei sale, designerul Cătălin Botezatu şi fotbalistul Adrian Cristea, însă la adresa lui Victor Slav are numai cuvinte de laudă. Tatăl Biancăi a dezvăluit pentru Libertatea cum a decurs, în weekend, marea întâlnire cu prezentatorul rubricii Meteo, de la PRO TV: “Ne-am întâlnit la Călan, am ieşit la o cafea şi un suc şi am povestit. Am discutat cu el foarte mult, despre o mulţime de subiecte şi, mai ales, despre sport, care este pasiunea mea, iar Victor face sală zilnic. E un băiat inteligent şi m-am bucurat tare mult că l-am cunoscut, mi-a depăşit aşteptările”.

Visează la nepoţi înalţi şi frumoşi

“Victor, dintre toţi prietenii ei, a fost primul care a vorbit cu mine la telefon şi mi-am dat seama că este un tip foarte serios”, ne-a declarat Radu Drăguşanu, alintat “Jimi” de prieteni. Tatăl frumoasei vedete speră ca Victor să fie tatăl nepoţilor lui, mai ales că, la o primă vedere, are gene bune: “Ca să glumesc un pic, eu cred că ar ieşi nişte copii extraordinar de frumoşi din cuplul acesta. Nu-i după mine, dar mi-aş dori să fie aşa. Dacă ar face un copil ar ieşi şi înalt, şi frumos”.

“Jimi” e încântat de Slav, cu atât mai mult cu cât vede că fata lui e în al nouălea cer: “Bianca era foarte fericită, degajată. O cunosc foarte bine, ea se ataşează sufleteşte de oamenii de care-i place, nu doar de ochii lumii. Sunt sigur că ar suferi la o despărţire, mai ales că ea îl iubeşte foarte mult. O văd cum stă lipită de el, cum îi vorbeşte şi cum îl priveşte”, s-a mai destăinuit tatăl Biancăi, pentru Libertatea.

Vrea să îşi cunoască şi «cuscrii»

“Jimi” Drăguşanu şi-a invitat “ginerele” în Valea Jiului, pentru a-i arăta acest colţ de rai, şi şi-a manifestat dorinţa de a-i cunoaşte părinţii: “Mie mi-ar plăcea să mai vină în vizită. I-am promis lui Victor că îl duc în zona asta montană la noi, la Straja, Parâng, Voineasa, Transalpina. L-am rugat să-i invite şi pe părinţii lui o săptămână, să-i plimb puţin prin munţii de aici. Să mai scape de stresul din Bucureşti. Aş vrea să vină aşa, ca între prieteni. Mie mi se pare normal că dacă se cunosc copiii să se cunoască şi părinţii”.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation