Julia Jianu s-a facut si mai sexy

Julia Jianu se incadreaza in acea categorie de vedete bine ingrijite, mereu dichisite si pline de viata. Starea ei de spirit ii accentueaza frumusetea astfel incat, parca niciodata nu ii putem ghici varsta.
Desi nu a fost adepta operatiilor estetice, apeland de foarte putine ori pana acum la interventii minim invazive, anul acesta cantareata a luat o decizie importanta in ceea ce priveste imbunatatirea aspectului sau fizic. Julia a fost inzestrata de la mama natura cu sani frumosi si bine definiti, insa poate nu mai erau pe atat de fermi. Dupa ce s-a sfatuit si cu al sau sot, Bogdan Jianu, artista s-a programat pentru o consultatie la medicul  estetician, Dr. Ion Zegrea.
La o scurta perioada dupa, chirurgul plastician i-a realizat artistei doar o interventie de augmentare mamara bilaterala pentru a creste marimea si a reda fermitatea sanilor.
„Interventia a durat aproximativ 2 h si a decurs foarte bine; Julia a optat pentru implanturi mamare siliconice anatomice cu profil moderat si un volum de 445 cc”, a declarat chirurgul sau plastician, Dr. Ion Zegrea.
”Nu mai suportam sutienele.Decizia am luat-o eu si este pentru mine,nu vreau sa mint. M-am saturat mereu sa port, pe sub tinute, sutiene incomode, cu sarma, fara sarma, care nu stau, ma strang, se vad.”a declarat Julia. Artista a mai adaugat: Am facut-o si acum recunosc: de aia am vrut silicoane.

Trebuie sa o faci pentru tine,daca tu te simti bine asa cum esti,e ceea ce conteaza.
La o luna dupa interventie, Julia a venit la un nou control, declarandu-se multumita si mandra de noul aspect al bustului sau. In aproximativ 8-10 luni cicatricile se vor maturiza complet, iar Julia va arata exact cum si-a dorit: „Ca scoasa din cutie!”.

Mădălina Radu

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation