Laurette, cadou sexy pentru Ion Țiriac

Laurette, cadou sexy pentru Ion Țiriac

A condus două maşini de la reprezentanţa lui Ion Ţiriac, aşa că a simţit nevoia să-i răspundă cu aceeaşi generozitate. Laurette a pozat pe calea ferată, folosindu-se de accesoriul preferat al fostului mare sportiv: racheta de tenis!

Sexy şi rea! Cam aşa ar putea fi descrisă, în două cuvinte, Laurette Atindehou (33 de ani), în acest pictorial special. Ţinând cont că în prim plan apare racheta de tenis, nu putem să nu ne gândim că imaginile îi sunt adresate lui Ion Ţiriac, magnatul care vara aceasta a fost surprins la plajă, în compania mulatrei. Mai mult, la ananghie, Laurette a condus două maşini de la firma afaceristului, Ţiriac Auto, un Ford Focus de 30.000 de euro şi un Jaguar XE, de 50.000 de euro.

Laurette, fată cu bun-simţ, nu a rămas datoare şi i-a spus ”mulţumesc” în stilu-i caracteristic. Mai precis, zilele trecute, mulatra a făcut o şedinţă foto în care a pozat provocator. La Gara Băneasa, la Fântâna Mioriţa, ”îmbrăcată” doar în cizme şi într-un body subţirel, Laurette Atindehou a folosit diverse poziţii sexy, pentru a da bine la cadru.

Ba aplecată, ba cu picioarele desfăcute, cu fundul la vedere sau cu silicoanele etalate, vedeta apare în toate fotografiile cu o rachetă de tenis. E lesne de înţeles cui îi este adresat acest pictorial, deşi Laurette ne-a spus că face reclamă la bijuteriile sale, aduse din Italia.

Sursa: Click

2

3

4

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation