Liberalii inarmeaza statul paralel

http://www.romaniapress.ro/wp-content/uploads/2019/02/1.jpgLiberalii inarmeaza statul paralel

Deputatul liberal Florin Roman a depus un proiect  de lege pentru modificarea unui articol din legea privind regimul armelor si munitiilor prin care se stipuleaza ca judecatorii, procurorii, diplomatii, militarii si politistii sa nu mai urmeze cursuri de instruire teoretica  si practica, organizat de o persoana juridica autorizata pentru aceasta activitate, in vederea procurarii de arme letale.

Iar expunerea de motive a proiectului prin care se exclud categorii profesionale intregi de la ”corvoada” cursurilor impuse tuturor celorlalti romani se mentioneaza ca ”in timpul anilor de cariera militara si politieneasca, aceste persoane au avut in dotare armament de lupta automat si semiautomat cu munitie de razboi, folosit in misiuni reale si aplicatii in trupe si tehnica militara”!

Acum, ce-i drept, asta ne-ar mai fi lipsit, si anume ca expunerea de motive sa fie una temeinica si de-a lungul ultimilor ani procurori ca ”Lucica” Onea  si ”Zdreanta” Negulescu, basca judecatori ca si Camelia Bogdan sau Bogdan Tudoran sa mai fi beneificat si de ”armament de lupta automat si semiautomat cu munitie de razboi” pe care sa-l fi folosit eventual in ”campurile tactice” din Justitie!

Ca doar nu stim ce alte ”misiuni reale si aplicatii in trupe si tehnica militara” sa fi efectuat magistratii si mai ales diplomatii romani.

Oricum, dincolo de soarta acestui deja controversat proiect legislativ ramane constatarea amara ca din nou se incearca crearea a tot felul de favoritisme celor din sistem, fara ca acestia barem sa ceara acest lucru. Mai ales ca, daca tot au o asemenea ”experienta” militara in spate, chiar ca nu ar avea de ce sa se teama ca nu ar putea absolvi un banal curs facut la o societate privata, cum se intampla acum…

Sursa: National

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation