Lui Smiley i-a plăcut să se joace de-a homosexualul

Smiley (31 de ani) este un adevărat om-spectacol, care cântă, dansează, se maimuţăreşte şi care atrage fetele mai ceva ca un magnet. Dar şi băieţii. Doar că unul singur a avut onoarea să-i fie “iubit”: Alex Velea (30 de ani). Iar cei doi s-au amuzat teribil de rolul de gay, asta pentru că totul a fost doar un rol, pe care l-au jucat în filmul “#Selfie”, varianta “Liceeni” a anului 2014. 

Smiley şi Alex Velea s-au tachinat ca doi îndrăgostiţi, şi-au aruncat priviri tandre, au mâncat pepeni şi s-au distrat. Toate astea s-au întâmplat la filmările pentru varianta modernă a clasicului “Liceenii”.

 

Chiar dacă în faţa camerei au format un cuplu perfect, la lansarea filmului “#Selfie”, Smiley s-a jurat că această experienţă nu-l va face să-şi schimbe preferinţele sexuale.

 

“Mi-a plăcut să fiu actor şi mi-ar plăcea să mai joc în filme. Dacă mi-a plăcut să fiu gay? Ha, ha! A fost o experienţă! A fost experienţa mea de gay. Doar de film! Nu mă regăsesc în genul ăsta. Mi-a plăcut să fiu şi vânzător de pepeni! Ne-am distrat foarte tare. A fost o singură zi de filmare, dar a fost mişto să fac cu Alex «cuplul de lesbiene »”.

S-au înghesuit ca sardelele

La lansarea oficială a filmului, vedetele au venit grămadă, ba chiar s-au înghesuit ca sardelele să păşească pe covorul roşu.

 

Printre cei care “au supravieţuit” îngrămădelii s-au numărat membrii trupei LaLa Band, Dan Chişu, Andrei Boncea, Andreea Esca, Alexandre Eram, Lucian Mândruţă, Adrian Sârbu, Andreea Ibacka, Nae Caranfil, Oana Pellea, Toma Cuzin sau Mihai Raiţ Dragomir.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation