Mango lansează două colectii vestimentare

Mango anuntă pentru sezonul toamnă-iarnă 2013/2014 lansarea a două colecţii vestimentare, una pentru copii (Mango Kids) şi una de haine sport şi lenjerie intimă (Mango Sport&Intimates).

Astfel, în sezonul următor ne vom bucura de apariţia unei noi colecţii pentru cei mici, una de sport şi de asemenea, de lenjerie  intimă. Celebrul brand spaniol Mango îşi deschide orizonturile lansând colecţia Mango Kids şi Mango Sport& Intimates, având ca obiectiv să ofere haine de calitate la un preţ bun.

Colecţia pentru cei mici se adresează copiilor cu vârste cuprinse între 3 şi 12 ani şi va fi un mix de obiecte vestimentare clasice şi trendurile momentului.

De asemenea, în sezonul toamna-iarna 2013-2014, Mango va lansa o nouă linie de haine sport, concentrată pe extinderea de piese vestimentare pentru fitness, yoga şi în plus, o linie de lenjerie intimă, ce va conţine atât obiecte vestimentare clasice, cât şi mai sexy.

O iniţiative ambiţioasă ce se va materialize în mai mult de o sută de magazine din diferite colţuri ale lumii, iar în cazul colecţiei Mango Kids, ea va fi distribuită în mai mult de 140 de magazine.

În plus, pentru 2014 firma spaniolă îşi propune să lanseze alte două colecţii de haine, una pentru adolescenţi, tineri între 14 şi 20 de ani, şi una pentru persoanele supraponderale.

 Tatiana Stefan

Sursa: Elle.es

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation