Maria Ciobanu şi-a pus dinţi noi de 8.500 de euro

Celebre sau necunoscute, femeile apelează în număr mare la mâna iscusită a medicilor esteticieni. Nici “populăresele“ nu fac excepţie, iar exemple sunt cu duiumul în showbiz-ul nostru: Nicoleta Voica şi-a pus silicoane, Irina Loghin a apelat la injecţiile cu botox, Elena Merişoreanu şi-a tatuat sprâncenele, iar Maria Ciobanu şi-a pus dinţi de 8.500 €.

Maria Ciobanu a fost o femeie frumoasă care, în ciuda trecerii timpului, şi-a păstrat trăsăturile distinse. Şi, dacă unele doamne se fâstâcesc atunci când sunt întrebate de vârstă, celebra interpretă de muzică populară nu se sfieşte să spună cu toată gura: „Am 77 de ani!”.

Cea supranumită “ciocârlia” muzicii româneşti are atuuri de frumuseţe inconfundabile: părul negru şi cârlionţat, ochii jucăuşi şi, bineînţeles, faimosul zâmbet, pentru care colega de scenă, regretata Maria Lătăreţu, a poreclit-o “fata cu strungăreaţă”.

Deşi sunt la modă operaţiile estetice, iar colegele sale de breaslă au apelat la această modalitate de întinerire, artista nu a fost ispitită de bisturiu. Totuşi,  Maria Ciobanu şi-a făcut recent o schimbare de natură estetică, schimbându-şi total fizionomia: a trecut pe la medicul stomatolog.

În locul dinţilor inestetici şi neuniformi, artista are acum o dantură albă, de porţelan, care a întinerit-o cu câţiva ani buni. Modificarea a fost sesizată de reporterii Click! şi confirmată de fotografii, dar şi de medicul specialist.

Sursa: Click

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation