Marilyn Monroe s-a iubit cu 4 femei celebre

O nouă carte biografică despre Marilyn Monroe, lansată recent pe piaţă, scoate la iveală dezvăluiri senzaţionale din viaţa divei. Scriitoarea Darwin Porter afirmă în volumul intitulat “Marilyn at Rainbow’s end” că frumoasa blondă s-a iubit cu patru femei celebre, dar dezvăluie şi multe alte secrete ale acesteia.

Revista National Enquirer a scris că autoarea Darwin Porter afirmă că Marilyn Monroe se simţea extrem de atrasă şi de femei, fapt pentru care ea s-a iubit cu patru actriţe celebre: Elizabeth Taylor, Marlene Diectrich, Barbara Stanwyck, Joan Crawford. Informaţia a fost confirmată şi de ElizabethTaylor. Liz, care s-a stins din viaţă la 79 de ani, anul trecut, a mărturisit în jurnalul ei că a fost sedusă de Marilyn Monroe la o petrecere în anii ’60, că atingerea ei era electrizantă şi că avea sentimente puternice pentru frumoasa blondă. Totodată, potrivit biografiei, cu doar o zi înainte să moară, în august 1962, Marylin l-a sunat pe fostul preşedinte american J.F. Kennedy şi i-a mărturisit că a fost însărcinată cu copilul lui şi că a decis să avorteze în Tijuana, Mexico, lucru care a îndurerat-o cumplit.

Deşi spera să găsească alinare în glasul fostului preşedinte, blonda s-a lovit doar de răceala acestuia, care i-a răspuns: “Unele lucruri nu sunt menite să fie”. În ziua următoare, actriţa s-a sinucis, deşi unele surse spun că ar fi fost asasinată.

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation