Medic de la Maternitatea Bucur din Capitala, retinut dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce lua mita

Un medic de la Maternitatea Bucur a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant luand mita, a declarat, vineri, pentru Mediafax, purtatorul de cuvant al Parchetului Capitalei, Cristina Radu. Procurorii de la Parchetul Tribunalului Bucuresti au emis pe numele medicului ordonanta de retinere pentru 24 de ore, in prezent acesta fiind reaudiat, a precizat Cristina Radu.

Directorul Spitalului “Sfantul Ioan”, de care apartine Maternitatea Bucur, Alexandu Ciocalteu, a declarat pentru Mediafax ca este vorba despre medicul Mircea Conea, care lucreaza de 30 de ani in spital. Acesta va fi dus, vineri, la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare preventiva pentru luare de mita.

Managerul Spitalului “Sfantul Ioan” a precizat ca i s-a spus ca exista o sesizare potrivit careia familia unei gravide i-ar fi dat lui Mircea Conea 300 de lei pentru o cezariana, iar medicul ar fi venit in salon si i-ar fi aruncat pe jos, spunand ca pentru un avort pretul este de 700 de lei.

Profesorul Alexandru Ciocalteu a adaugat ca Mircea Conea lucreaza de 30 de ani in spital, are actele depuse pentru pensionare si are o suferinta hepatica foarte grava.

Managerul spitalului a mai spus ca a aflat vineri dimineata ca medicul Mircea Conea a fost retinut pentru luare de mita.

El a adaugat ca nu i s-au mai adus la cunostinta pana acum alte situatii de acest fel.

Sursa: HotNews

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation