Mircea Solcanu a “murit” în timpul operaţiei la cap. Cum arată “lumea de dincolo”

După ce a fost concediat de la Acasă TV, Mircea Solcanu s-a retras la Constanța, orașul său natal. Și pentru că acum are mai mult timp liber, s-a apucat de scris o carte bazată pe o experiență personală, despre care a stat de vorbă cu reporterul Click!

În urmă cu doi ani, fostul prezentator tv a avut o gravă problemă de sănătate. Pentru că nu mai auzea cu o ureche, Mircea s-a dus la un control. În urma unor analize mai amănunțite, i s-a pus un diagnostic grav: tumoare la creier. Ca sa-i salveze viața, medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale foarte complicată, care a durat nu mai puțin de 12 ore. În timpul operației, s-a întâmplat, însă, ceva care i-a schimbat total viziunea asupra vieții fostului prezentator tv.

“Pur și simplu, am murit puțin pe parcursul intervenției chirurgicale, dacă pot spune așa. Treaba cu luminița de la capătul tunelului este adevărată, dar nu e o luminiță, ci un ditamai reflectorul. Acum, pot spune că nu trebuie să-i mai plângem pe morți, ci mai degrabă să ne plângem pe noi”, ne-a spus Mircea Solcanu.

Această experiență l-a marcat atât de mult, încât vrea să le-o împărtășească și altora. Mircea Solcanu lucrează la o carte în care va detalia cu lux de amănunte cum a înviat din morți. ”Dacă Dumnezeu m-a lăsat în viață, am decis să le spun și altora experiența mea. Am schițat deja cartea”, a mai mărturisit fostul prezentator tv pentru Click!

Sursa: Click

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation