Nesu va merge in 6 luni!

Revenit in circuitul fotbalistic la trei ani de la gravul accident care l-a adus intr-un scaun cu rotile, fostul international Mihai Nesu trage speranta ca in viitorul nu foarte indepartat va putea merge din nou.

Sa simta inca o data atingerea pamantului este poate singura dorinta in clipa de fata pentru Nesu. Iar cel care se ocupa de recuperarea sa i-a promis ca i-o va implini. Cand nu analizeaza jocul si adversarii Universitatii Cluj, club care l-a angajat recent, „Bichonul” face zilnic zeci de exercitii.

„Trebuie sa ma misc. Trebuie sa ma misc, sa ma plimb pe afara. Tot timpul trebuie sa ma plimb, daca nu ma misc, ma iau durerile”, s-a destainuit Nesu pentru lpf.ro. Alaturi de el, doi kinetoterapeuti incearca sa-l repuna pe picioare. Si sunt convins ca asta se va intampla, nu mai departe chiar de primavara viitoare. „Mihai nu se plange, asa cum e moda in Romania. Noi suntem langa el, desi, va spun drept, cei mai buni specialisti in kinetoterapie au plecat din tara. Afara sunt mai respectati, mai bine platiti”, afirma unul dintre „maseuri”, completat imediat de Nesu: „Uneori, in viata, e de ajuns sa intelegi. Eu am inteles cand am crezut. Acum cred. In Dumnezeu, in Destin, in rolul tau pe pamant… Atunci si in toate zilele si noptile astea am inteles mai degraba cine nu sunt decat cine sunt. Eu, Mihai Nesu, credeam ca sunt indestructibil. In-des-truc-ti-bil! Pana sa… pana sa ma accidentez, asta credeam. Acum stiu altceva”. Ultimul cuvant il are tot doctorul Rachiteanu, care este declara sigur pe el: „Eu in sase luni il fac sa se miste pe Mihai, baiatul asta va merge si el stie ca-i asa! S-a intamplat ce s-a intamplat pentru ca Mihai Nesu va demonstra ca lupta asta poate fi castigata. Intr-o zi, curand, va merge”.

Sursa: National

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation