Nici vântul nu ştie unde se ascunde Vântur

Iulia Vântur (32 de ani) a dispărut de pe radar de când ziariştii indieni au publicat ştirea de senzaţie că se iubeşte în secret cu a lor vedetă şarmanul actor Salman Khan (47 de ani). Şi-a luat concediu de odihnă, dar, ca şi cum nu i-ar fost suficiente cele 20 de zile pentru a se lămuri cum stau lucrurile cu Salman, le-a cerut şefilor săi din PRO TV încă o pauză de două luni, fără plată. Toate acestea au expirat, însă ştirista tot n-a ajuns la serviciu, spre surprinderea colegilor, care o ştiau punctuală.

Vedeta PRO s-a bucurat de o popularitate imensă atât în India, cât şi în România, după ce a explodat ştirea că ar fi iubita lui Salman Khan. Potrivit presei asiatice, actorul i-ar fi promis blondinei noastre că o va face mare vedetă în India, aşa că Iulia i-a dat crezare şi, atrasă probabil şi de averea acestuia, estimată la 200 de milioane de dolari, ea şi-a luat liber de la serviciu aproape două luni şi jumătate. Numai că socoteala de acasă nu s-a potrivit cu cea din târg, căci Salman nu pare deloc genul de bărbat care să renunţe aşa uşor la burlăcie, ba mai mult, sufocat de insistenţele Iuliei, nici că a mai băgat- o în seamă pe româncă.

Prietenii şi colegii nu ştiu nimic de ea

Şi, ca şi cum n-ar mai fi vrut ca numele lui să mai fie asociat cu cel al vedetei PRO TV, el s-a afişat în public cu o altă actriţă frumuşică foc, Daisy Shah, în vârstă de 23 de ani, colegă de platou cu Salman în filmul “Mental”. A doua lovitură pentru Iulia avea să vină din partea scenaristului Salim Khan, tatăl lui Khan. Întrebat de ziarişti ce crede despre Iulia Vântur, acesta a făcut o declaraţie usturătoare: “Nu este nimic serios. Fata despre care vorbiţi nu este decât o prietenă. Cum să se însoare cu ea ori cu altă femeie celebră, când toate sunt interesate doar de cariera lor?”. Cum povestea de dragoste pare că a expirat odată cu concediul intrat în prelungiri al Iuliei, reporterii ziarului Libertatea au încercat să o contacteze. Însă prietenii blondei ridică neputincioşi din umeri, căci nu le-a mai povestit nimic, la telefon nu ne-a răspuns, iar PR-ii postului PRO TV au fost foarte categorici ieri: “Nu comentăm nimic despre subiectul Iulia Vântur”.

L-a cunoscut pe Salman în urmă doi ani, în India, când s-a logodit cu Marius Moga

Iulia Vântur a vizitat pentru prima dată India în urmă cu doi ani, adică în 2011. La acea vreme, ea s-a logodit chiar acolo, în Mumbai, cu Marius Moga, iubitul ei de pe atunci. Şi tot în vacanţa respectivă, frumoasa româncă avea să-l cunoască pe Salman Khan, cel mai important actor de la Bollywood, poreclit Tom Cruise de India. “Mi-am făcut foarte mulţi prieteni în India, unii dintre ei lucrează în domeniul filmului şi al televiziunii. Prin ei am avut şansa de a vizita studiourile de la Bollywood şi chiar de a asista la unele filmări. A fost o experienţă foarte frumoasă pentru mine, mai ales că am putut compara cu ce se întâmplă în ţara noastră în acest domeniu”, povestea Iulia Vântur în urmă cu doi ani.

“Norocul meu a fost că în acea perioadă se filmau secvenţele finale din ultimul succes de box-office din India, filmul «Bodyguard», care îi are în rolurile principale pe Kareena Kapoor, Salman Khan şi Hazel Keech, actori foarte iubiţi de publicul indian şi cu care m-am împrietenit. M-am bucurat să cunosc întreaga echipă şi felul în care se lucrează acolo, am stat de vorbă cu regizorul, cu producătorii, cu actorii, care mi-au povestit cum funcţionează această industrie colosală de la Bollywood. Sunt fericită că am avut şi această experienţă, care m-a făcut să spun, o dată în plus, cât de fascinantă est

Sursa: Libertatea

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation