Nomasvello Romania, în Bucuresti Mega Mall

Nomasvello Romania, în Bucuresti Mega Mall

Nomasvello Romania a inaugurat cel mai recent centru deschis in Bucuresti Mega Mall, oferind clientilor servicii premium in domeniul frumusetii.

Centrul Nomasvello Mega Mall,situat la nivel -1,ofera clientilor tratamente de epilare definitiva si rejuvenare faciala cu IPL,precum si terapii faciale cu tehnologia Pro skin,care actioneaza in profunzime si indeparteaza impuritatile de pe piele fara a ataca tesutul.

Evenimentul a avut loc intr-o atmosfera relaxanta,bucurandu-se de prezenta reprezentantilor media si a persoanelor publice Alessia,Ianna Novac,Cori Gramescu ,Sylvia si Alina Dinca.

Georgiana Tranca,sales&marketing manager la Nomasvello Romania a oferit invitatiilor informatii utile despre tratamentele faciale de rejuvenare cu Ipl si de curatare cu tehnologia Pro skin,dar si de epilare definitiva cu ipl,tehnologia sun&safe,cea mai noua tehnologie de a epila cu aceeasi eficienta si zonele corpului care au fost expuse la soare.
Multumita acestui sistem inovativ,toate centrele Nomasvello ofera tratamente de epilare si pe pielea expusa la soare sau altor raze UV.

Toate tratamentele Nomasvello sunt non-invazive si au preturi avantajoase-doar 30 euro pe zona tratata.

Daca vreti sa fiti rasfatati si sa aveti rezultatele dorite,chiar de la prima sedinta ,va asteptam in centrul Nomasvello Mega Mall,nivel -1.

2

3

4

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation