Oana Lis s-a urcat băută la volan!

Oana Lis s-a urcat băută la volan!

Oana Lis, pericol public! Motivul? Nevasta lui Viorel Lis a fost surprinsă de fotoreporterii Click! zilele trecute la un restaurant cu o prietenă. Cele două s-au “răcorit” cu două sticle de vin, Oana fiind chiar însetată. Chiar dacă a dat pe gât mai multe pahare de băutură, blonda n-a avut nicio reţinere să urce la volan.

“Ia mai toarn-un paharel să ne mai veselim niţel!”, cânta cu patos Gică Petrescu. Versurile i se potrivesc mănuşă Oanei Lis (38 de ani), care pare fană înrăită a licorii lui Bachus. Nevasta fostului primar al Capitalei, Viorel Lis (73 de ani), a fost surprinsă zilele trecute în oraş cu o prietenă. Cele două au mers la un restaurant de fiţe unde s-au conversat mai bine de o oră. Nu s-au îmbuibat cu mâncare şi dulciuri, deşi dacă e să ne uităm la silueta Oanei am putea crede că stă mai mult prin cofetării, ci au savurat două sticle de vin. Ca să-i mai taie din alcool, blonda l-a combinat cu apă şi a urmat… pahar, după pahar! Mesenii din jur nu i-au numărat însă paharele, ci s-au holbat la decolteul adânc afişat de blondă.

Despre kilogramele în plus ale Oanei s-au scris pagini întregi şi deşi “fanii” au apostrofat-o mereu pe site-urile de socializare şi au ironizat-o, blonda nu pare deloc deranjată de silueta ei. Din contră, alege cele mai mulate haine din şifonier, etalându-şi mândră “colăceii”.

În timp ce le era adusă nota, Oana a “ras” tot de pe masă. Nu şi-a terminat doar paharul ei de vin, ci a băut chiar şi restul lăsat de prietena ei. Ne-am fi aşteptat ca nevasta lui Lis să cheme un taxi pentru a ajunge acasă. Nici pomeneală. Blonda s-a dus glonţ către maşinuţa ei de fiţe şi s-a urcat la volan, în timp ce prietena ei s-a aşezat pe scaunul din dreapta. Inconştienţă sau tupeu? Nici noi nu ştim, cert e că dacă poliţiştii s-ar fi intersectat cu ea pe traseu poate am fi avut un nou caz “Boureanu” şi nu credem că Oana ar fi fost uşor de pus la pământ.

«Eu am băut doar suc»

Deşi imaginile vorbesc de la sine, iată care e varianta Oanei Lis: ”Doar prietena mea a băut două pahare de vin, nu eu am băut. Eu mi-am comandat un suc și o cafea. Nu beau când mă urc la volan pentru că atrag atenția cu mașina, care pare de puștan și mă oprește mereu poliția… şi oricum s-au mărit și amenzile. Dar asta nu înseamnă că nu beau câte un pahar când merg la o petrecere, la o nuntă. Dar, la întoarcere conduce Viorel…”

Sursa: Click

2

3

4

Author Description

romaniapress

No comments yet.

Join the Conversation